Mrtví mladí detektivové - příběh, postavy, herci

Vojtěch Mišura
22. 04. 2024 13:30
Mrtví mladí detektivové - příběh, postavy, herci

Seznamte se s Edwinem Paynem (George Rexstrew) a Charlesem Rowlandem (Jayden Revri) - dvěma mladíky, kteří společně založí nevšední agenturu zvanou Mladí mrtví detektivové. Na první pohled obyčejní kluci mají dva velké problémy - jsou mrtví a jde po nich samotné peklo. Jestli máte rádi gothic chlapce, My Chemical Romance a Neila Gaimana - máte se na co těšit!

Obsah článku

Mrtví mladí detektivové příběh

Seriál vychází ze známého komiksu Sandman, jehož povedenou adaptaci jsme si na Netflixu mohli užít minulý rok. Dvojice mrtvých detektivů se v komiksu poprvé objevila už v roce 1991 a od té doby si kolem sebe vybudovali slušnou fanouškovskou základnu.

I když smrt obou chlapců dělí téměř 80 let, jde v podstatě o vrstevníky, protože zemřeli v podobném věku. Jejich posmrtné přátelství vyústí v založení vlastní detektivní kanceláře originálně pojmenované Mrtví mladí detektivové. S pomocí jasnovidky Crystal řeší ty nejzapeklitější paranormální případy, při kterých zažijí spoustu dobrodružství, ale také získají nová spojenectví, která jim pomohou ukrýt se před Smrtí, která jim je neustále v patách.

Hlavní čtveřice seriálu Mladí mrtví detektivové podle komiksu od spisovatele Neila Gaimana

Mladí mrtví detektivové herci/obsazení

Roli Smrti - hlavní záporačky seriálu si stejně jako v Sandmanovi zahraje herečka Kirby Howell Baptieste. V hlavních rolích mladých detektivů se objeví angličtí herci George Rexstrew, pro kterého půjde o první velkou televizní roli a 21letý Jayden Revri. Jejich kamarádku Crystal si zahraje Kassius Nelson, kterou můžeme znát třeba z role Cami ve filmu Poslední noc v Soho. Sexy kočičího krále si pak střihne americký herec Lukas Gage.

Mrtví mladí detektivové herci Netflix

  • Edwin Paine - George Rexstrew
  • Charles Rowland - Jayden Revri
  • Crystal Palace - Kassius Nelson
  • Cat King - Lukas Gage
  • Niko - Yuyu Kitamura
  • Night Nurse - Ruth Connell
  • Jenny the Butcher - Briana Cuoco
  • Smrt - Kirby Howell-Babtiste

Představitelé hlavních rolí v seriálu Mladí mrtví detektivové na Netflix

Mladí mrtví detektivové díly a datum premiéry

Seriál, který má pod dohledem samotný autor předlohy - Neil Gaiman - vychází na Netflixu 25. dubna 2024. Půjde o osmidílnou sérii

Zdá se, že Netflix výborně využil mezeru na trhu po konci úspěšné série Supernatural (2005-2020). Také tu máme dva pohledné hlavní hrdiny a bláznivý příběh plný duchů, , zombíků, čarodějnic a nejrůznějších jiných existencí. To vše navíc pod dohledem bestsellerového autora Neila Gaimana, který seriál osobně zaštítil a ručí za jeho přesnost vůči předloze.

Mrtví mladí detektivové díly

  1. Případ Crystal Palace
  2. Případ pampeliškového oltáře
  3. Případ domu Devlinových
  4. Případ skokanů z majáku
  5. Případ dvou mrtvých draků
  6. Případ strašidelného lesa
  7. Případ dlouhatánského schodiště
  8. Případ hladového hada

Seriál Dead Boys Detectives Trailer

Netflix předplatné na Herních kuponech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte Netflix, kupon na Netflix seženete ve variantách 400 Kč a 1000 Kč. Všechny důležité informace o předplatném a aktuálních cenách se dozvíte v článku Netflix předplatné.

Další tipy na novější horory na Netflixu najdete v článku 7 hororů na Netflixu

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.