PS Plus hry duben 2024 - Soulslike plošinovka nebo Minecraft Legends

Vojtěch Mišura
28. 03. 2024 13:55
PS Plus hry duben 2024 - Soulslike plošinovka nebo Minecraft Legends

V dubnovém Plusku na vás čeká magická RPG střílečka Immortals of Aveum, návyková strategie Minecraft Legends nebo soulslike pixel artová plošinovka Skul: The Hero Slayer.

Podívejte se na novinky, které si můžete stáhnout v rámci předplatného PlayStation Plus od 2. dubna 2024.

Obsah článku

Immortals of Aveum (PS5)

Střílečka, kde místo pušek střílíte magií a sbíráte kouzelné náramky, zní na první pohled jako docela originální počin. Ve skutečnosti jde ale o osvědčenou akční řežbu okořeněnou příběhem o záchraně magického království a plný gagů jako z béčkového akčního filmu. Užijí si jí fanoušci rychlé a zábavné akce ve stylu Doom Eternal.

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

Minecraft Legends (PS4, PS5)

Návykový titul kombinující klasické Minecraft prvky s real-time strategií, ve které budete bránit vesnice, ničit portály a bojovat v bitvách. Na rozdíl od jiných strategií tu ale nejsou klasické mise s jasným zadáním. Je jen na vás, na jaké úkoly se vrhnete jako první, a jak se průběh hry bude odvíjet.

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Pokud máte rádi hry jako Hades nebo Dead Cells, Skul: The Hero Slayer je pro vás to pravé. V pěkném pixel artovém světě se ujmete role malého kostlivce, jemuž ovšem "zlý" hrdina zabil pána - mocného Demon Kinga. Vaším úkolem tak je vypátrat "hříšníka" a sprovodit ho ze světa.

Hodnocení: 7,5/10
Počet hráčů: singleplayer

Overwatch 2 nový Mega Bundle

Pro předplatitele všech variant PS Plus je tu pak ke stažení nový Mega Bundle pro hru Overwatch 2, který obsahuje například legendární art deco skin pro Symmmetru, včelařský skin pro Sigmu, dalších sedm vzácných skinů a 5 přeskoků úrovně pro Battle Pass.

Předplaťte si PS Plus na Herních kuponech

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné, aby vám PlayStation Plus hry zdarma už neunikly. PS Plus hry zdarma budou dostupné od 2. dubna 2024 do 6. května 2024.

Do té doby stále můžete stahovat listopadové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus hry březen 2023.

PlayStation Plus duben 2024:

  • Immortals of Aveum (PS5)
  • Minecraft Legends (PS4, PS5)
  • Skul: The Hero Slayer (PS4)
  • Overwatch 2 nový Mega Bundle
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.