Devítihodinový Avatar 3 vyjde i jako seriál na Disney+?

Martin Bizoň
07. 06. 2023 16:00
Devítihodinový Avatar 3 vyjde i jako seriál na Disney+?

Snímek Avatar z roku 2010 má po celém světě miliony fanoušků, kteří se závěrem minulého roku dočkali vytouženého pokračování. To si v rámci hodnocení vede velice podobně a již nyní je potvrzené, že se pracuje na dalších dílech. Překvapivá je ale stopáž, kterou tvůrci pro budoucí snímky plánují.

Obsah článku

Film, seriál nebo obojí?

Na začátek je třeba zmínit že oba díly Avatara nepatří k snímkům se standardní stopáží. První díl sčítá bezmála 170 minut a díl druhý je ještě o 20 minut delší. Stopáž dílu třetího by však podle dosavadních spekulací měla být opravdu enormní. Podle The Hot Mic se v současnosti připravuje devítihodinový sestřih Avatara 3, který by měl být uveden jako limitovaný seriál na streamovací platformě Disney+. Nejdřív by však měl do kin dorazit znatelně kratší snímek, který později rozšíří právě zmíněný seriál.

Plány pro Avatara 3

Jen připomenu, že za všemi dosavadními díly Avatara stojí režisér James Cameron, který má s nadcházejícími díly velké plány. Podle režiséra nám třetí díl přivede do světa Pandory několik nových Na'vi kmenů. Jedním z nich je popelový lid. Tato skupina je založena na ohni a v třetím snímku údajně plní zápornou roli. Dále bychom se měli dočkat i pouštního lidu, který údajně cestuje po Pandoře. A právě objevování Pandory by mělo být jedním z dalších cílů třetího snímku. Plány jsou to bezesporu obrovské, a tak se nabízí otázka, zda bude plánovaných 9 hodin stačit.

Znovu však zdůrazním, že se ve valné většině jedná o spekulace. Avatar 3 je aktuálně naplánován na 20. prosince 2024. Další díly pak do kin dorazí v letech 2026 a 2028.

Zajímavostí je, že už po roce je Disney Plus čtyřkou na českém trhu.

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.