Immortals of Aveum - vše, co potřebujete vědět

Martin Bizoň
14. 08. 2023 15:00
Immortals of Aveum - vše, co potřebujete vědět

Říkali jste si někdy, jaké by to bylo, kdyby byly mechaniky z FPS stříleček obohaceny o magii a kouzla? Pokud je vaše odpověď ano, následující řádky by vás mohli zajímat. Týkají se totiž hry Immortals of Aveum, která vychází již 22. srpna a která vás na první pohled zaujme svým originálním systémem kouzel. Pojďme se na ni blíže podívat.

Obsah článku

Immortals of Aveum - zasazení a příběh

Titul Immortals of Aveum se odehrává v kouzelné zemi zvané Aveum, kde v minulosti stálo celkem pět různých království. Kvůli nekončícím bojům o ovládnutí magie však postupem času zbyly jen dvě - Lucium a Rasharn. Rasharn vede Sandrakk, tyran, který usiluje o úplné ovládnutí magie. Na druhé straně stojí takzvaní Immortals, strážci Lucia, kteří se snaží ochránit svět před úplnou zkázou.

Hlavním hrdinou Immortals of Aveum je Jak (Darren Barnet), mladý muž, který patří ke skupince Nepředvídatelných – lidí, kteří jsou schopni ovládat všechny tři druhy magie Avea (modrou, červenou i zelenou). Díky svým schopnostem je následně povolán do řad Immortals, aby ochránil Aveum před zničením.

Immortals Of Aveum - Hratelnost

Immortals of Aveum je fantasy FPS titul, který si přebírá ty nejlepší mechaniky z FPS stříleček a obohacuje je o prvky magie. Vzniká tak originální soubor kouzel, který se v lecčem podobá skutečným zbraním. Bojovat budete za pomocí tří barev magie. Červená slouží k destrukci, modrá k manipulaci s gravitací a zelená zas k ovlivnění mysli. Hra by měla celkově obsahovat přes 25 kouzel a 80 talentů, díky nimž si budete moci upravit váš bojový styl podle vlastních představ.

Immortals of Aveum - Svět a délka hry

Čas budete mít samozřejmě i na průzkum herního světa, který je vytvořen z několika lokací. Projdete si zasněžená pohoří, podzemní tunely i starověký les, kde budete řešit různé logické hádanky. Podle slov vývojářů byste celou hrou měli projít přibližně za 25 hodin

Xbox na Gamescomu

Immortals of Aveum - Platformy a datum vydání

Immortals of Aveum vychází 22. srpna na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Kvůli zachování nejlepší vizuální kvality a maximální plynulosti se titul již nepodívá na old-gen konzole

Přečtěte si o tom, jak se daří Counter-Strike 2.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.