S jakou herní postavou byste šli na rande a proč?

Vojtěch Mišura
29. 02. 2024 19:00
S jakou herní postavou byste šli na rande a proč?

Asi každému hráči se někdy stalo, že se platonicky zamiloval do některé postavy z jeho oblíbené hry. Výhoda virtuálního crushe je rozhodně v tom, že se vyhnete rozpačitým situacím a ani svoje city nemusíte skrývat. Schválně jsem se zeptal svých kolegů, s kým by si vyšli na rande a proč.
A co vy? Kdo je váš ultimátní herní crush?

Vojta - copywriter

Vojta Z. (IT oddělení)
Triss Merigold ze Zaklínače

Blíží se jaro a musím se vám přiznat - trochu se mi zapalují lýtka. A kvůli Igni to rozhodně není. Když padla otázka, s kým bychom šli na rande, hlavou mi hned problikla Triss. Milá a milující duše, která svoji oddanou mateřskou stránku nesčetněkrát dokázala při starosti o Ciri na Kaer Morhen. Její nádherné... oči… jsou jen příjemným bonusem. Za pozitivní také považuji, že zásoba lektvarů je u ní v bezpečí a rozhodně ji nespotřebuje. Jistě, chápu, že nevyřešený milostný trojúhelník z minulosti může být trochu red flag, ale kdo je bezchybný, ať hodí kamenem, že-ano?

Na druhou stranu by s sebou na rande mohla vzít i Geralta... a uf, to by se moje heterosexualita otřásla v základech. Jen by se nesměla dozvědět, že první figurka, kterou jsem si koupil na poličku, byla Shani.

Triss Merigold ze hry Witcher

Vojta - copywriter

Vojta M. (marketing)
Cal Kestis ze Star Wars Jedi: Fallen Order

Každý, kdo zná přísný etický kodex řádu Jedi, nejspíš ví, že chodit s jedním z členů není zrovna nejlepší (ani nejchytřejší) nápad v galaxii - princezna Amidala by ostatně mohla vyprávět. Na druhou stranu nejspíš neexistuje víc cool povolání, než jako jeden z rytířů Jedi ochraňovat mír a rovnováhu ve vesmíru.

A pokud u toho ještě vypadáte jako Cal Kestis, o lidské i mimozemské nápadníky nejspíš nebudete mít nouzi. Jednou z věcí, kterou u partnera oceňuju, je smysl pro dobrodružství a pokud by mi Cal nabídl vydat se s ním na epickou cestu křížem krážem galaxií, tak ho prostě nemůžu odmítnout.

Cal Kestis ze hry Star Wars Jedi: Fallen Order

Natála - copywriter

Natála (copywriter)
Harvey ze Stardew Valley

Drama už mě tolik nebaví. Jít na rande s někým starším, kdo ví, kým je, co chce, je tak trošku nerd a zároveň jemný a citlivý, zní vlastně hrozně hezky. Moc se mi líbí, že ví, že nikdy nezrealizuje svůj letecký sen, a přesto není zahořklý. A povídat si hodiny a hodiny o nějakém speciálním tématu je pro autistku sen. Kecům z Redditu, jak je Harvey nudný a předvídatelný, se s vášní vysmívám.

Navíc mám děti a Harvey je s dětmi skvělý (dvě už, mimochodem, ve hře spolu máme). A taky potřebuju někoho, kdo by mě trochu uzemnil - s mou rozlítanou bláznivostí je pečlivý a opatrný člověk (který ale zároveň nebude mým neustálým kritikem, ale naopak něžnou podporou) velmi potřeba.

Harvey ze Stardew Valley

Bára - marketing

Bára (marketing)
Connor z hry Detroit: Become Human
 

Když už si můžu vybírat ze všech herních postav, určitě se nespokojím s rande s obyčejným člověkem. Jak často se vám poštěstí vyjít si s androidem? Navíc jsem na Connora měla divoký crush od první chvíle, kdy se v něm začaly probouzet emoce. Samozřejmě, že hodně záleží na tom, jakým způsobem Detroit hrajete, ale moje verze tohodle robotického fešáka je hluboká, inteligentní, empatická i zábavná.

I kvůli němu jsem měla o trochu větší motivaci bojovat za práva androidů. Jsem si proto celkem jistá, že bych si jeho společnost dokázala užít. Má to tedy jenom jednu nevýhodu. Na večeři bychom spolu asi nevyrazili.

Connor ze hry Detroit: Become Human

Pokud vás zajímá, kdo je náš nejoblíbenější herní charakter a proč, podívejte se na článek Tým herních kuponů: Jaká je tvoje nejoblíbenější herní postava?

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.