The Crew Motorfest - vše, co potřebujete vědět

Martin Bizoň
30. 08. 2023 17:00
The Crew Motorfest - vše, co potřebujete vědět

Arkádové závody The Crew Motorfest z dílen studia Ivory Tower už nám pomaličku klepou na dveře, a proto bychom se ještě před návštěvou havajského ostrova Ohau měli se hrou pořádně seznámit. Pojďme si tedy povědět vše, co potřebujete vědět o The Crew Motorfest. Startujeme již 14. září!

Obsah článku

The Crew Motorfest - zasazení a kampaň

The Crew Motorfest je zasazeno na havajský ostrov Oahu, kde nás čekají nejen písčité pláže, ale i hustá džungle, vrcholky hor nebo třeba město Honolulu. Kampaň je primárně složená z takzvaných playlistů, tematických závodů, které jsou věnované určitému druhu závodění nebo typu vozu.

Zatím víme, že svůj playlist dostanou kupříkladu vozidla značky Lamborghini, historická auta či elektromobily. V den vydání bychom se pak měli dočkat celkem 15 různorodých playlistů, jejichž počet bude postupně růst, a kromě toho připravili tvůrci pro hráče ještě řadu aktivit po otevřeném herním světě.

The Crew Motorfest - Inspirace Forzou Horizon

Pokud jste při sledování traileru na The Crew Motorfest cítili třeba jen lehkou podobnost s Forzou Horizon, určitě jste nebyli sami. Motorfest si z Forzy skutečně leccos přebírá, přičemž nejvýrazněji je inspirace vidět u závodního festivalu, který hraje v celém titulu velkou roli.

Motorfest se však od konkurence v určitých aspektech i značně liší, a to zejména možností objevovat svět nejen za volantem automobilu, ale třeba i letadlem či lodí. Tato mechanika byla hlavním stavebním kamenem druhého dílu, a proto není divu, že jí autoři přenesli i do dílu třetího. Autoři však o dvou výše avizovaných druzích dopravy nic neprozradili, a tak zbývá jen počkat na finální produkt.

The Crew Motorfest - Vozový park a multiplayer

Podle slov vývojářů by měl titul v den vydání nabídnout přes 600 vozidel. Majitelé The Crew 2 si navíc budou moci importovat svou sbírku aut přímo do Motorfestu. Chybět nebudou ani výše zmíněná letadla či vodní čluny.

Titul by měl stejně jako v případě přechozího dílu nabídnout i online multiplayer. Seberte proto pár kamarádů, ať se po havajském souostroví neproháníte sami.

Cuphead

The Crew Motorfest - Datum vydání, platformy a zkušební verze zdarma

The Crew Motorfest oficiálně vychází 14. září 2023 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series. Majitelé Gold a Ultimate edice však za volant usednou s třídenním předstihem.

Od 14. do 17. září si navíc můžete vyzkoušet prvních 5 hodin hry zcela zdarma v rámci zkušební verze. Pokud si následně rozhodnete hru zakoupit, postup ze zkušební verze se vám přenese do plné hry.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.