Vyhráli jsme ShopRoku 2022!

Martin Bizoň
22. 06. 2023 14:00
Vyhráli jsme ShopRoku 2022!

Společnost Heureka Group letos pořádala již čtrnáctý ročník soutěže o nejlepší e-shop v České a Slovenské republice. Soutěž čítá celkem třináct kategorií a čtyřicet sedm podkategorií. O umístění navíc rozhodují samotní zákazníci a jejich reálná zkušenost s nákupem na daném e-shopu.

Už nadpis vám jistě napověděl, kam tímto článkem směřujeme. Je to tak, Herní-kupony.cz se staly vítězem ShopuRoku 2022, kde jsme obsadili první místo v kategorii Hry a herní zařízení. Na Slovensku se pak Herné-kupony.sk umístily na stříbrném druhém místě. Pravdou je, že jsme se do soutěže přihlásili bez většího očekávání a na celý ShopRoku následně rychle zapomněli. O to větší bylo naše překvapení, když nám dorazil e-mail s oficiální gratulací k výhře. A tu jsme získali hlavně vaší zásluhou!

Chtěli bychom vám proto moc poděkovat za vaši přízeň a důvěru při nákupu. Do prodeje poukazů vkládá každý člen našeho týmu velké úsilí, mnoho času, a i když to bude znít jako klišé, tak i srdce. Snažíme se, aby byl nákup pro zákazníky pohodlný, rychlý a snadný.

Sice jsme vyhráli, nemáme ale v plánu usínat na vavřínech. Jak se říká, web není nikdy hotový. Toho se také držíme a prakticky neustále pracujeme na drobných i větších změnách, které by měly přinést radost hlavně vám, našim zákazníkům. V blízké budoucnosti navíc chystáme na poli prodeje herních poukazů spoustu novinek. S naší účastí na dalším ShopuRoku můžete tedy rozhodně počítat.

Ocenění ShopRoku 2022

Přečtěte si, jak jsme akční, a jakjezdíme na Gamescom.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.