Arcane 2. série - vše, co potřebujete vědět

Martin Bizoň
10. 07. 2023 14:30
Arcane 2. série - vše, co potřebujete vědět

League of Legends je bezesporu jednou z nejpopulárnějších on-line her posledních let. Toto obrovské univerzum postav a příběhů vytvořili vývojáři z Riot Games, kteří se před pár lety rozhodli přenést kus hry i na televizní obrazovky a v roce 2021 do světa vypustili první sérii animovaného seriálu Arcane.

Obsah článku

První série Arcane sklidila po celém světě extrémně vysoká hodnocení. Není proto divu, že bylo oznámeno pokračování v podobě série druhé. V následujících odstavcích si povíme, co všechno o připravované druhé sérii Arcane zatím víme.

Arcane 2. série - Příběh

O příběhu druhé série Arcane můžeme zatím jen spekulovat. Existuje však několik různých směrů, kterými by se příběh mohl ubírat. Po Jinxině bombardování Piltoverské rady, kterým končí první série, můžeme jen těžko hádat, kdo útok přežije. Jeden z přeživších by mohl být Jayce, kterého by případná smrt členů rady mohla motivovat k dopadení Jinx. Jinxin útok by zároveň mohl přispět k neúspěšnému hlasování o nezávislosti Zaunu.

Vi a Caitlyn se pravděpodobně schovávají v Ekkově úkrytu a je otázkou, zda se Vi podaří napravit vztah se sestrou, která ušetřila její život a zabila záporáka Silca. Můžeme opět jen spekulovat, kdo v druhé sérii zaujme Silcovo místo. Potenciálním kandidátem by mohl být Singed, kterého jsme v první sérii mohli spatřit jen párkrát. Dojít by mohlo i na adoptivního otce Jinx a Vi, který by se v druhé sezóně mohl objevit jako Warwick.

Arcane 2. série - Herecké obsazení

Ani zde nelze mluvit o potvrzených informacích, ale dá se předpokládat, že se vrátí původní trojice postav - Jinx (Ella Purnell), Vi (Hailee Steinfeld) a Caitlyn (Katie Leung). Dále by se měl vrátit i Ekko (Reed Sahnnon) a Heimerdinger (Mick Wingert). Návratu by se měl dočkat i Viktor, který byl však během útoku v komnatě Rady. Jaké další postavy výše zmíněný útok přežijí je zatím ve hvězdách, tak se nechme překvapit.

Arcane 2. série - Nové postavy

S příchodem druhé série Arcane je možné, že do seriálu zamíří i nové postavy. Jednou z nich by mohl být i výše zmíněný Warwick, o kterém se na internetu ve velkém spekuluje. Podle fanoušků našel Singed Vandera (adoptivního otce Vi a Jinx) a v zájmu záchrany jeho života ho geneticky přetvořil ve vlka.

Warwick z League of Legends

Další potenciální postavou by mohl být syn bohatých archeologů z Piltoveru jménem Ezreal, který se po jejich zmizení stal známým průzkumníkem. A právě to by mohlo být dobré odůvodnění jeho absence v první sérii.

V neposlední řadě by se v druhé sérii Arcane mohla objevit i Orianna, která se narodila do bohaté Piltoverské rodiny známého umělce Corina. Ten vyráběl zdobené protetické končetiny. Oriannino tělo začalo následkem toxické katastrofy v Zaunu umírat, a tak se její otec rozhodl její orgány vyměnit za mechanické části. Oriannu jsme pravděpodobně mohli zahlédnout na fotce v Singedově úkrytu.

Orianna z League of Legends

Arcane 2. série - Datum vydání a česká lokalizace

První série Arcane dorazila na Netflix 6. listopadu 2021 s českými titulky i českým dabingem. To samé můžeme očekávat u série druhé. Datum vydání druhé série však zatím není známo a očekávat ji můžeme nejdříve v roce 2024. Do té doby můžete zatím kouknout třeba na seriál Zaklínač

Arcane 2. série - Trailer

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.