Counter-Strike 2 je nejhůře hodnocenou hrou od Valve

Martin Bizoň
12. 10. 2023 13:00
Counter-Strike 2 je nejhůře hodnocenou hrou od Valve

Koncem září vyšla na Steamu dlouho vyhlížená FPS střílečka Counter-Strike 2, která nahradila dlouholetý titul Counter-Strike: Global Offensive a která do série přinesla řadu inovací. Problémy, které měl přechozí díl se však přenáší i do dílu současného a fanoušci hru hodnotí spíše negativně.

Následkem smíšených recenzí se Counter-Strike 2 stal aktuálně nejhůře hodnocenou hrou od Valve. Aktuální hodnocení hry je 67% a výtky hráčů směřují především na cheatry, rozbité hitboxy a chybějící obsah. Velkým problémem je i skutečnost, že byl předchozí díl vymazán z nabídky a hráči se k němu již nemohou vracet. Nyní tedy zbývá jen čekat, jak se tvůrci k výtkám hráčů postaví.

Tvůrci se s příchodem Counter-Striku 2 rozhodli vynechat hráče na Macu i 32bitových operačních systémech. Důvodem je prý zanedbatelný počet hráčů. Dobrou zprávou však je, že pokud patříte mezi tuto skupinu a v minulosti jste si zakoupili takzvaný Prime status, máte nárok na vrácení peněz. Podmínkou je ale aktivita v době oznámení testovaní Counter-Strike 2.

Štítky: Steam PC

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.