Glitch #11: Dárek od Rockstaru, GeoGuessr z Elden Ringu a seriál The Last of Us

Redlightning
20. 01. 2023 16:34
Glitch #11: Dárek od Rockstaru, GeoGuessr z Elden Ringu a seriál The Last of Us

V novém díle herního pořadu Glitch se dozvíte o streamerovi, který dostal ultimátní dárek od Rockstaru, informace o novém seriálu The Last of Us nebo třeba v jakém stavu je hra The Day Before.

To a mnohem více najdete v 11. díle pořadu Glitch, kterým vás provede Redlightning. Ostatně jako vždycky.

Obsah článku
  1. Zánik Google Stadia a dárek od Rockstaru
  2. Seriál The Last of Us
  3. Vydání The Day Before
  4. GeoGuessr z Elden Ringu

Zánik Google Stadia a dárek od Rockstaru

Google Stadia rychle přišla a zase také odešla, nicméně i tak spousta hráčů stihla nahrát tisíce a tisíce hodin, které se teď nenávratně ztratí do historie. Jeden ze streamerů si užíval na této platformě Red Dead Redemption 2, na kterém měl nahráno přes 6000 hodin. Přišel tedy o celý svůj progress. O tom se dozvěděli samotní vývojáři z Rockstaru a poslali mu za odměnu balík, který byl naplněn reklamními předměty.

Seriál The Last of Us

Seriál The Last of Us se představil 1. dílem a všem vzal dech neuvěřitelným ztvárněním věrným původní hře. Fanoušci tušili, že půjde o skvělou podívanou a není tedy divu, že se seriál stal 2. nejpopulárnější premiérou na světě. Noční podívanou, která u nás debutovala ve 3 ráno, si nenechalo ujít celkem 4,7 milionů diváků. Epizody vycházejí každé pondělí až do 13. března, kdy vyjde finální díl. Tohle si nenechte ujít.

Vydání The Day Before

The Day Before je jednou z nejvíce žádaných her na Steamu. Poprvé byla oznámena v lednu 2021 a o 3 měsíce později nám byl představen gameplay trailer, který ukázal nádhernou grafiku a vše, na co se hráči mohou těšit. Od té doby byl však klid po pěšině, a to hra vychází už 1. března. Vývojáři však vydali prohlášení, že nám během následujícího měsíce naservírují nové ukázky k tomuto open world MMO survivoru. Zaujala vás hra? Napište nám do komentářů!

GeoGuessr z Elden Ringu

Máte dohraný Elden Ring a hledáte výzvu? Zkuste obdobu GeoGuessru ze světa The Lands Between. Ocitnete se na náhodném místě v krajině a na vás je co nejpřesněji ukázat na mapě, kde jste se právě ocitli. Pokud si věříte, můžete vyzvat i jiné hráče v multiplayer módu. Vše je zcela zdarma a ve vašem prohlížeči.

Přečtěte si více o seriálu Last of Us.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.