Dnes uvidíte novinky ze světa Arkham City, Xboxu a nebo Fallout série

Redlightning
20. 10. 2022 09:46
Dnes uvidíte novinky ze světa Arkham City, Xboxu a nebo Fallout série

V dalším díle novinkového pořadu Glitch se opět podíváme na témata, která v posledních dnech hýbala herním světem. Chystá se nový Fallout? A vrací se také Silent Hill série? Co nás čeká v akční hře Gotham Knights, která se brzy dočká vydání? Jak se daří druhému dílu fenoménu Overwatch?

Odpovědi nejenom na tyto otázky se dozvíte v dnešním díle pořadu.

Obsah článku
  1. Kdy se dočkáme nového Falloutu?
  2. Silent Hill se vrací! Jak bude vypadat?
  3. Gotham Knights už je za rohem
  4. Overwatch 2 nalákal miliony hráčů
  5. Hustá atmosféra v novém Dead Space traileru
  6. Nové hry v Xbox GamePass 

1) Kdy se dočkáme nového Falloutu?

Vedoucí studia Obsidian Entertainment prozradil, že by rád v budoucnu pracoval na další Fallout hře. Studio v minulosti vytvořilo New Vegas, který je podle drtivé většiny fanoušků považován za nejlepší Fallout hru. Všichni by tedy uvítali, kdyby se chopili také nového dílu. Ředitel Bethesdy Todd Howard nicméně v několika rozhovorech prozradil, že na další Fallout se můžeme těšit až po Elder Scrolls 6, které je prozatím v předprodukční fázi a navíc odsunuté na druhou kolej kvůli vývoji Starfieldu.

Jen tak se tedy asi nedočkáme. Doufejme tedy, že dostatečný čas na přípravu se nakonec alespoň promítne v kvalitě hry samotné. Dost času máte i vy, pokud jste Fallout dosud nevyzkoušeli. Od 20. října si můžete Fallout 3 vyzvednou zdarma na Epicu

2) Silent Hill se vrací! Jak bude vypadat?

19. říjen byl významný den, pro všechny fanoušky série Silent Hill. Studio Konami totiž uspořádalo vysílání Silent Hill Transmision, které se věnovalo budoucnosti série. Na co se tedy můžeme těšit?

Během příštího roku především na remake kultovní hororovky Silent Hill 2. Jak už je tomu u remaků zvykem, dočkáme se nového grafického kabátku a využití soudobé technologie, dále však také nového soudtracku a drobných změn v samotném gameplayi. U verze na PlayStation 5 se dokonce počítá s využitím všech funkcí ovladače DualSense. 

Dále nás čekají celkem tři herní tituly z universa Silent Hill, které všechny slibují pro sérii velmi netradiční herní zážitek. Vývojáři o nich neřekli nic moc konkrétního, přislíbili však další várku informací na příští rok. Co však už víme jistě jsou názvy těchto her: Silent Hill: Townfall, Silent Hill: Ascension a Silent Hill F.

Třešničkou na dortě bylo pak oznámení nové filmové adaptace s názvem Return to Silent Hill, na které pracuje režisér původního filmu Silent Hill Christophe Gans

Silent Hill fotka z nového traileru

3) Gotham Knihts už je za rohem

Gotham Knights zbývá jen pár dní do vydání a na povrch se dostávají další informace. Začněme tou pozitivní zprávou, už od spuštění bude možné hrát v kooperaci až 4 hráčů. Už z trailerů bylo zřejmé, že se hra bude silně vázat na spolupráci s ostatními hrdiny a nyní víme, že se s kamarády můžeme pustit od začátku do hraní. Nicméně konzolisté budou muset počítat s uzamčeným frameratem. 30 FPS je v roce 2022 opravdu málo a mělo by se upustit od starších konzolí, které trh zbytečně zdržují.

Pokud nemůžete vydržet a zajímá Vás jak hra vypadá, tak nešvar úniků si ani zde nedal pokoj a hráči, kteří se ke hraní dostali předčasně dávají své záběry na internet. Vývojáři se samozřejmně snaží vše smazat, ale co se jednou objeví na internetu, už to koluje.

4) Overwatch 2 nalákal miliony hráčů

25 milionů hráčů za 10 dní. Overwatch 2 přilákal zpět mnoho lidí, kteří si chtějí novou verzi vyzkoušet a i když se nejedná o kdoví jaké vylepšení, hráči zůstavají a hrají nadále. I když se hře v tomto směru daří, jsou zde jisté nešvary. Například nové získávání odměn po odstranění Lootboxů. Sem tam si koupíte nějaký vzhled nebo emote, ale víte, kolik by stálo, pokud chcete vlastnit vše? 300 000 korun

Pokud tedy nechcete utrácet, ale rádi byste skin, stačí když hru zapnete do 25. října. Blizzard bude rozdávat skin na Reapera jako odměnu za zpackaný start a problémy se servery.

Overwatch 2 nový trailer

5) Hustá atmosféra v novém Dead Space traileru

Dead Space se ukazuje v osmi minutovém traileru, ze které může místy tuhnout krev v žilách, stejně jako z originálu. Určitě se na něj podívejte, stojí to za to.

6) Nové hry v Xbox GamePass 

Xbox přináší další nálož her na hraní přes GamePass. Zde vidíte seznam i s daty, kdy budou hry přidány, vzhledem k Halloweenu máme zde i hororové tituly. A pokud jste hry už hráli. Skočte na nově vydané tituly jako je Scoorn nebo A Plageu Tale: Requiem.

Přečtěte si také seznam 7 dárků na poslední chvíli, které potěší každého hráče.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.