PS4 hry: Jaké nadcházející tituly si zahrajete na vaší staré konzoli?

Martin Bizoň
17. 07. 2023 15:00
PS4 hry: Jaké nadcházející tituly si zahrajete na vaší staré konzoli?

Podpora čtvrté generace konzole PlayStation se pomalu chýlí ke konci. Stále je zde však několik nadcházejících titulů, které se za old-gen hráči podívají. My jsme pro vás vybrali několik titulů, které si na konzoli se čtyřkou v názvu ještě zaručeně užijete a věřte, že je stále z čeho vybírat.

Obsah článku

Exoprimal

Exoprimal je týmová hra postavena na bitvách s dinosaury a dalšími hráči. Hlavním herním módem je Dino Survival, ve kterém se střetávají dva týmy po pěti hráčích v několika PvP i PvE misích. Vítězem se stává tým, který jako první splní všechny dílčí úkoly a dokončí tak celou misi.

Do boje se vydáte v jednom z několika speciálních bojových obleků, které jsou rozděleny do třech hratelných tříd - Tank, Assault a Support. Každá ze zmíněných tříd navíc nabídne několik typů obleků s odlišnými vlastnostmi.

Exoprimal je stejně jako většina on-line titulů rozdělen na sezóny, přičemž každá sezóna přináší nový Battle Pass. Ten obsahuje různé skiny, tanečky a další kosmetické doplňky a zakoupíte ho za prémiovou herní měnu.

Exoprimal vychází 14. července na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series za cenu 1799 Kč. Součástí hry je i cross-play pro hraní s přáteli napříč různými platformami. Pokud vás Exoprimal zaujal, přečtěte si naše preview.

The Crew Motorfest

Arkádové závody The Crew Motorfest představil Ubisoft v červnu na konferenci Ubisoft Forward. Titul nás zavede na havajský ostrov Oahu, kde nás čekají kromě města Honolulu také vrcholy hor, písčité pláže či hluboké džungle. Podle slov vývojářů by hra měla při vydání obsahovat přes 600 vozidel.

Těšit se dále můžeme na playlisty - krátké tematické kampaně, které nabídnou jedinečné zážitky z automobilové kultury. Majitelé The Crew 2 si navíc mohou importovat svou sbírku aut přímo do Motorfestu.

The Crew Motorfest vychází 14. září na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series za cenu 1 699 Kč. S Gold a Ultimate edicí dostanete do hry přístup s třídenním předstihem.

Lies of P

Lies of P je akční souls-like RPG z pohledu třetí osoby, ve kterém budeme v roli Pinocchia bojovat proti zástupům hrůzostrašných nepřátel. Pro úspěšné pokoření hry bude třeba ovládnout herní mechaniky, které spočívají v přesnosti a dobrém načasování efektivních útoků a ve vyhýbaní se nepřátelským úderům.

Vývojáři slibují komplexní systém dovedností, který hlavní postavě propůjčí různé dovednosti a speciální vylepšení. Vylepšovat a kombinovat půjdou i zbraně a je jen na vás, jak unikátní nástroj na zabíjení vytvoříte.

Příběh Lies of P bude rozvětven do takzvaných Lying Quests - vedlejších úkolů, jejichž konec bude záležet na tom, jak moc bude Pinocchio lhát. Dohrání hry by mělo zabrat přibližně 30 hodin.

Lies of P vychází 19. září na PC, PlayStation 4, PlayStatin 5, Xbox One a Xbox Series za cenu 1 499 Kč.

Assassin's Creed Mirage

Nový díl série Assassin's Creed s podtitulem Mirage bude menší a uzavřenější adventurou než tomu bylo v případě předchozích dílů. Titul bude zasazen do Bagdádu 9. století a hráče seznámí s příběhem Basima Ishaqa, který v útlém věku vstoupil mezi Hidden Ones.

Co se týká hratelnosti, důraz bude kladen především na stealth přístup a parkour. V boji budete používat řadu zbraní a různých vychytávek, mezi které patří například kouřové bomby nebo vrhací nože. Pro pohled shora vám bude k dispozici orel Enkidu, kterého však nově budou moci vyplašit lučištníci na střechách budov.

Assassin's Creed Mirage vychází 12. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series za cenu 1 399 Kč.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

Arkádové závody Hot Wheels Unleashed z roku 2021 jsou nejúspěšnějším titulem studia Milestone. Není proto divu, že se chystá pokračování s podtitulem Turbocharged. Titul bude obsahovat jak příběhovou kampaň, tak on-line multiplayer.

V rámci příběhové kampaně budeme prostřednictvím závodů zachraňovat město před zlými příšerami. Za průchod příběhem se nám odemknou nová vozidla a vylepšení. Co se týká on-line multiplayeru, zahrát si budeme moct například režimy eliminace, demoliční derby a rychlý závod. Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged dále nabízí i lokální splitscreen (možnost hrát ve více hráčích na jedné obrazovce) a cross-play pro hraní napříč platformami.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged vychází 19. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch za cenu 1 299 Kč.

Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.