Velký návrat Nicka Furyho v seriálu Secret Invasion

Martin Bizoň
19. 06. 2023 15:00
Velký návrat Nicka Furyho v seriálu Secret Invasion

Již za pár dní se fanoušci Marvel Cinematic Universe dočkají velkého návratu Nicka Furyho v novém šestidílném seriálu Secret Invasion. Premiéra na Disney+ už pomalu klepe na obrazovky, tak si pojďme povědět, co všechno o seriálu doposud víme. Tajná Invaze startuje již 21. června.

Obsah článku

Secret Invasion - příběh

Secret Invasion je seriál inspirovaný stejnojmennou komiksovou předlohou, ve kterém se Nick Fury po letech vrací zpět na Zemi, aby rase Scrullů našel nový domov. Scrullové však již dávno vzali situaci do vlastních rukou a v přestrojení infiltrují většinu klíčových institucí planety.

Talos, kterého můžete znát z filmu Captain Marvel, našel svůj domov přímo na Zemi, a proto se přidává na stranu Nicka Furyho s cílem zastavit rychle se šířící hrozbu. To je ale po Thanosově rozvratu Země dost obtížné. Pomyslnou třešničkou na dortu problémů jsou pak neshody mezi Talosem a Furym, které ještě víc komplikují už tak složitou situaci.

Secret Invasion - Obsazení

V hlavních rolích se objeví Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako Talos. Dále se v seriálu objeví i Cobie Smulders jako agentka Hillová, Martin Freeman jako Everett Ross, Don Cheadle jako James Rhodes a Emilia Clarke jako G'iah.

Secret Invasion - Datum uvedení na VOD

Seriál Secret Invasion startuje na streamovací platformě Disney+ již ve středu 21. června, kdy se fanoušci dočkají prvního dílu. Další díly budou vycházet pravidelně po týdnu. Posledního dílu se pak dočkáme 26. července. Fanoušci se mohou těšit ne temný špionážní thriller, plný akce a příběhových zvratů

Přečtěte si, jak se po roce daří streamovací službě Disney+ na českém trhu.

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.