Nejdůležitější herní prezentace "neE3" týdne

Martin Bizoň
06. 06. 2023 18:00
Nejdůležitější herní prezentace

Na nadcházející týden se těší nejeden milovník videoher. Čeká nás totiž hned několik herních prezentací, které s sebou nesou i velká herní oznámení. Proto jsme pro vás připravili přehled nejdůležitějších prezentací, u kterých byste rozhodně neměli chybět. První prezentace startují 8. června!

Obsah článku

Summer Games Fest

Prezentace Summer Games Fest pořádáná Geoffem Keighleyim je bezesporu jednou z nejočekávanějších akcí nadcházejícího týdne. Živého přenosu se dočkáme 8. června ve 21 hodin. Na akci nebudou chybět ani největší herní společnosti jako Sony či Microsoft.

Future Games Show Summer Showcase

V sobotu 10. června nás v 19 hodin čeká Future Games Show, která je zaměřená na konzole, VR a mobilní zařízení. Očekávat údajně můžeme přes 50 titulů.

Xbox Summer Games Showcase

Vlastní prezentaci si pro nás připravil i Xbox s Bethesdou. Chystané novinky nám odhalí 11. června v 19 hodin, přičemž následovat bude speciální prezentace Starfield Direct týkající se stejnojmenného RPG titulu.

Bitva v Company of Heroes 3

PC Gaming Show

Oproti Future Games Show je PC Gaming Show věnována výhradně PC titulům. Akce začíná 11. června ve 22 hodin.

Bitva v Company of Heroes 3

Ubisoft Forward

Chystané novinky nám studio Ubisoft představí 12. června v 19 hodin. Očekávat můžeme představní několika titulů, mezi které patří například Avatar: Frontiers of Pandora či The Crew Motorfest. Spekuluje se ale i o nové Star Wars hře.

Capcom Showcase

Capcom téměř na poslední chvílí naplánoval svou akci Capcom Showcase na půlnoc z 12. na 13. června. Dočkat bychom se mohli novinek o hře Exoprimal, která vychází již v červenci nebo třeba příběhového rozšíření pro Resident Evil 4.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.