Netflix: TOP 5 novinek červenec 2023

Martin Bizoň
27. 06. 2023 15:00
Netflix: TOP 5 novinek červenec 2023

Léto je v plném proudu a po horkém dni je určitě fajn posadit se k televizi, zapnout Netflix a užít si chvíli zaslouženého odpočinku u filmu nebo seriálu. Proto jsme pro vás připravili TOP 5 novinek, na které se v červenci můžete podívat na Netflixu! Pohodlně se usaďte, začínáme!

Obsah článku

Wham! - 5. července

Wham! je dokumentární snímek mapující život stejnojmenné popové dvojice. Sleduje životy George Michaela a Andrewa Ridgeleyho od jejich setkání, přes vzestupy i pády až na samotný vrchol slávy. Film nabídne i archivní záběry a rozhovory nejen s oběma členy kapely! Na Netflixu již od 5. července.

The Out-laws - 7. července

Manažer banky Owen Browning si brzy chystá vzít svou životní lásku Parker. Během svatebního týdne mu ale do banky vtrhnou dva proslulí lupiči. To se až podivně shoduje s příjezdem tchána s tchýní, kteří jsou věčně někde na cestách. Owen si tak celou bankovní loupež spojí právě s nimi. Owena ztvární Adam Devine, Parker Nina Dobrev, tchána Pierce Brosnan a tchýni Ellen Barkin. Bláznivá komedie The Out-laws přistane na Netflixu 7. července.

Survival of The Thickest - 13. července

Komediálně dramatický seriál Survival of The Thickest vypráví příběh Mavis Beaumontové, Afroameričanky, která se právě vzpamatovává z rozchodu. Na cestě za opětovným vybudováním svého života však naráží na různé překážky. Spolu s přáteli s snaží prolomit své kariérní i vztahové problémy a dát si život zase do pořádku. Bude jí k tomu stačit jen pozitivní postoj k tělu a lesk na rty? To se dozvíme již 13. července.

They Cloned Tyrone - 21. července

Scénárista druhého Creeda Juel Taylor natočil pro Netflix sci-fi snímek zvaný They Cloned Tyrone. John Boyega, kterého můžete znát například ze Star Wras: Vzestup Skywalkera je jednou z trojice hlavních hrdinů, kteří zkoumají řadu podivných událostí. Ty vedou k odhalení spiknutí, které souvisí s klonováním. Zda půjde o klonování lidí či něčeho jiného zjistíme 21. července, kdy bude snímek oficiálně uveden.

PARADISE - 27. července

Snímek Paradise se odehrává v blízké budoucnosti, kdy se díky revoluční technologii podařilo společnosti AEON přenášet život z jedné osoby na druhou. Elena s manželem Maxem si nemohou dovolit zaplatit jisté pojistné události, a proto je Elena nucena prodat 40 let svého života. Max pracující ve firmě AEON chce získat Elenin život zpět. Vymyslí tedy plán, jak Elenu unést, což ho zavede nejen za hranice státu. Na Netflixu od 27. července.

Dáváte přednost Anime? V tom případě určitě koukněte na naše doporučení TOP 5 Anime filmů na letní večery.

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.