Nový Assasin a Harry Potter bez famfrpálu - Sledujte 2. díl Glitche!

Redlightning
07. 09. 2022 12:45
Nový Assasin a Harry Potter bez famfrpálu - Sledujte 2. díl Glitche!

Po úspěšné premiéře 1. dílu nového herního pořadu Glitch je tu další pokračování! Ve druhém díle se dozvíte o chystaném Assassinovi, kauze okolo stažení hry Domina ze Steamu nebo nepříliš radostné novinky z chystané Hogwarts: Legacy.

Na nové díly Glitche se můžete těšit vždy jednou za dva týdny ve středu. A žádná aktualita z herního světa už vám neunikne!

Obsah článku

Nový Assasin zavítá do Bagdádu

Po několika únicích Ubisoft vydává oficiální prohlášení, kde potvrzuje, že následující Assassins Creed ponese název Mirage a bude zasazen do Bagdádu, hlavního města Iráku. Zdá se, že hlavní protagonista se bude jmenovat Basim, se kterým jsme se mohli setkat už ve Valhalle. Více informací se dozvíme 10. října v 9 večer na Ubisoft streamu, kde se nejspíše dočkáme traileru, případně i data vydání.

Domina stažena ze Steamu

Hra Domina byla stažena ze Steamu poté, co se vývojář Dolphin Bran nevhodně vyjadřoval v Patch novinkách, kde opakovaně projevoval své kontroverzní názory. Valve definitivně došla trpělivost, když Bran zaútočil na transgender osoby. Dolphin byl několikrát upozorněn, že prostor slouží pro sdělení novinek a ne k projevení svých dost svérázných názorů. Bohužel se někteří lidé nepoučí a nám nezbývá než doufat, že se Domina zase jednoho dne vrátí na Steam.

Hororová novinka od Supermassive games

Supermassive Games se nás snaží nalákat na jejich další počin. Ten by měl být rozsáhlejší, než jejich posledně vydané Quarry. Hráč by se měl dočkat velkolepého odvyprávění příběhu, ve kterém mu bude záležet na každé postavě. Hra by měla být hlubší a promakanější než série The Dark Pictures. Nicméně na výsledek si budeme muset počkat nejspíš až do roku 2025 nebo 2026. Mezitím nám na pulty přistane The Devil in Me, který má datum vydání 18. listopadu 2022.

Hlavní postava ze hry The Devil in Me

Valve zablokovalo přes 20 kurátorů

Valve zablokovalo více jak 20 kurátorů, kteří okrádají vývojáře o herní klíče. Nakonec se zjistilo, že několik kurátorských skupin má na starost jediná osoba, a tak byly tyto stránky zablokovány. Je to velice zajímavé téma a doporučuji, abyste si pročetli celý příběh. A ponaučení? Kupujte jen na ověřených stránkách jako je Steam, který si můžete dobít pomocí Herních kuponů!

Polda se dočká remasteru 2. dílu

Legendární Polda spouští kampaň pro remaster druhého dílu. Ve videu od Petra Svobody, producenta série, se dozvídáme vše, co je potřebné. A to jsou hlavně finance. Na stránkách HitHitu je možné projekt podpořit a získat například nějakou odměnu. Nadabování postavy? Tričko? Soška? Pizza? Určitě se na kampaň podívejte a případně studio podpořte.

Úvodní scéna z připravované hry Polda 2 remaster

Arcane získalo cenu Emmy za nejlepší animovaný seriál

Seriál Arcane ze světa League of Legends byl neuvěřitelný hit, a tak není divu, že nyní sklízí zasloužené ovoce v podobě ocenění Emmy za nejlepší animovaný seriál. Je to poprvé, kdy cenu vyhrála herní adaptace. Obrovská gratulace a my se už můžeme pomalu začít těšit na druhou sérii, která je aktuálně v produkci.

Tvůrci Arcane získali cenu Emmy

Novinka od Ubisoftu ponese název The Division: Heartland

Ubisoft omylem zveřejnil stránky pro The Division: Heartland. Jedná se o battle-royale, který byl už představen. Nicméně nyní je zařazen mezi tituly, které zanedlouho vycházejí. Studio okamžitě stránky uzavřelo veřejnosti, ale z uniklých záběrů víme, že se bude jednat o PvEvP pro 45 hráčů. Snad hra nedopadne jako Hyper Scape, který po ani ne dvou letech skončil…

Harry Potter: Hogwarts legacy bude nakonec bez famfrpálu

Hogwarts legacy je jedna z nejočekávanějších her za poslední dobu, a tak není divu, že hráči chtějí vědět jakékoliv informace. Ovšem zjištění, že se hra bude muset obejít bez famfrpálu, smazala úsměv nejednomu nadšenci. Vývojáři nevydali žádné prohlášení, proč tento sport nebude dostupný, bylo ale potvrzeno, že létání na koštěti je nedílnou součástí cestování a můžeme s ním na 100 % počítat. Doufejme, že se nebudou na poslední chvíli odstraňovat i další prvky.

Původní záběr ze hry Hogwarts legacy s famfrpálovým zápasem

Podívejte se na další díl Glitche.

Štítky: Steam

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.