Vyzkoušejte střílečku XDefiant v otevřené betě

Martin Bizoň
14. 06. 2023 10:00
Vyzkoušejte střílečku XDefiant v otevřené betě

Ubisoft přibližně před dvěma lety představil novou hru z prostředí Toma Clancyho. Jedná se o free-to-play multiplayerovou střílečku XDefiant, ve které se utkáte v soubojích 6 proti 6. Hra nabídne systém frakcí i várku herních módu jako Team Deathmatch, Escort či Domination.

XDefiant pojí několik Ubisoftích her v jednu. Ve hře totiž najdete frakce ze známých titulů jako The Division, Splinter Cell nebo třeba Ghost Recon. Svého hrdinu si budete moc libovolně upravit. Kromě vzhledu můžete měnit frakci, primární i sekundární zbraně a schopnosti. Zbraně navíc půjdou měnit a upravovat během boje, přičemž bojovat se bude hned v několika ikonických lokacích. K dispozici bude navíc i cross-play.

Během posledních dvou let proběhlo hned několik testů a Ubisoft nyní láka na otevřenou betu. XDefiant si budete moci vyzkoušet od 21. do 23. června na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Ubisoft si pochvaluje dosavadní ohlasy od hráčů a zmiňuje i roadmapu na první rok po vydání. Do hry by během prvního roku měly přibýt 4 nové frakce, nové mapy i zbraně.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.