Bude Robocop: Rogue City dobrou hrou?

Martin Bizoň
24. 10. 2023 12:00
Bude Robocop: Rogue City dobrou hrou?

Detroitský policista Alex Murphy se vrací jako Robocop. Tentokrát však zavítá na herní obrazovky a to konkrétně 2. listopadu. Co všechno můžeme od nadcházejícího titulu Robocop: Rogue City očekávat a zda vůbec bude dobrou hrou zjistíte v následujících odstavcích.

Obsah článku

Tvůrci nezanevřeli na filmovou sérii

Policista Alex Murphy byl ve službě smrtelně zraněn a jeho tělo bylo následně použito k vytvoření robotického strážce pořádku. S odstupem času se vrátilo i Alexovo vědomí a převzalo plnou kontrolu nad jeho novým tělem. To je ve zkratce příběh našeho Robocopa. Kam se však bude vyvíjet hra zatím přesně nevíme. Rogue city by se však mělo údajně odehrávat ve stejném vesmíru jako filmová trilogie a částečně na ni i navazovat.

Jedna přestřelka za druhou

Hlavní náplní našeho povolání bude ochrana a vyčištění Detroitu od násilí a všudypřítomné korupce. Ve volném čase ale můžeme rozdávat i pokuty. V průběhu hry budeme dostávat řadu různorodých úkolů, jejichž výsledek však závisí na našich volbách. Podle našich rozhodnutí by se měl měnit i celkový příběh.

Hlavní zbraní našeho robotického policisty bude pistole Auto 9, která disponuje neomezeným počtem nábojů! Používat ale budeme moci i předměty, které nalezneme během misí. Patří mezi ně například výbušné barely či bomby s plynem. Z trailerů je však zřejmé, že střílet se bude opravdu ve velkém.

Řada schopností pro ozvláštnění hratelnosti

Robotický oblek nabídne i várku schopností. Při zhoršené viditelnosti si například budeme moci zapnout noční vidění, při větších akčních pasážích se bude hodit zpomalení času a chybět nebude ani postupná regenerace zdraví či skenování a vyhledávání nepřátel. Plánuješ koupit nového Robocopa? Doplň si peněženku a zaplať i bez platební karty!

Bude Robocop: Rogue City dobrou hrou?

Na otázku, zda je Robocop: Rogue City dobrou hrou, budeme znát odpověď až za pár dní. Z našeho pohledu se však minimálně z trailerů hra jeví spíše jako průměrná. Nechme ale hodnocení hry ještě chvílí stranou, Robocop nás totiž může všechny ještě dosti překvapit. S Robocopem jsme se poprvé setkali v srpnu na Gamescomu. Mrkněte na naše dojmy!

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.