Česká hra Bulánci bude v září free-to-play!

Martin Bizoň
31. 07. 2023 12:00
Česká hra Bulánci bude v září free-to-play!

Česká hra Bulánci od vývojářů ze studia SleepTeam přechází na free-to-play model. Titul je ve fázi předběžného přístupu od listopadu minulého roku a nyní vývojáři přichází s několika podstatnými změnami. Tou největší je již zmíněných free-to-play model, kterého se hráči dočkají již 1. září!

Pojďme to vzít ale pěkně popořadě. K nejbližší změně dojde již 1. srpna, kdy do hry dorazí dlouho očekáváný online multiplayer, do kterého měli doposud přístup pouze podporovatelé ze Startovače.

Další výraznou změnou je již avizovaný přechod na free-to-play model. Od 1. září budou Bulánci na Steamu k dispozici všem hráčům zcela zdarma. Hra bude obsahovat online multiplayer, různé herní módy (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Fllag, Únik z vězení), 4 herní prostředí, zbraně, herní statistiky a žebříčky a Bulánčí historii. V budoucnu se však mohou hráči těšit na další porci obsahu. 

Vývojáři dále připravují i dodatečný obsah a nezapomínají přitom na přispěvatele ze Startovače. Ti obdrží všechen aktuálně oznámený dodatečný obsah zdarma. Ostatní hráči si pak mohou dodatečný obsah zakoupit. Dodatečný obsah nabídne například brutální režim, kampaň, editor map či továrnu na hrdiny.

Pokud vás článek zaujal, Bulánky zdarma zmiňujeme i v našem herním pořadu Glitch.

Štítky: PC

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.