Darujte k Vánocům luxusní poukaz od Herních kuponů

Vojtěch Mišura
13. 12. 2022 16:25
Darujte k Vánocům luxusní poukaz od Herních kuponů

Vánoce se nezadržitelně blíží, ale k nakupování dárků se pořád ne a ne dostat? Nevadí. S dárkovým poukazem vyřešíte dárky kdykoliv a bez dlouhého čekání.

Nově jej můžete zabalit do luxusního balení s exkluzivním herním designem a barevným logem. Jestli tedy stále nemáte jasno, jaký dárek pro hráče vybrat, nemusíte dále vybírat.

Obsah článku

PC hráč nebo konzolista?

Pokud hraje obdarovaný na PlayStationu, doporučujeme pořídit dobití PlayStationu peněženky nebo zakoupení členství v PlayStation Plus. Díky němu bude moci hrát neomezeně online, dostane každý měsíc 3 hry zdarma a získá přístup k exkluzivním slevám na PlayStation Store. Obě možnosti ocení každý majitel konzole PlayStation 4 nebo PlayStation 5.

Jestliže sháníte dárek pro majitele jakékoliv konzole Xbox, zvolte Xbox Game Pass, který hráčům umožní přístup ke 100 neustále se obměňujícím hrám a dalším super službám včetně různých sezónních slevových akcí.
A pokud je váš hráče zarytý PC příznivec, není lepšího dárku, než dobití Steam peněženky, kde si budou moci nakoupit hry a obsah podle vlastního přání.

S univerzálním dárkovým poukazem nakoupíte cokoliv

Jestli chcete mít opravdovou jistotu, že se trefíte, vsaďte na univerzální dárkový poukaz, který umožňuje vybrat jakýkoliv produkt. Je tedy úplně jedno, jakou konzoli obdarovaný vlastní. Svůj kupon bude moci utratit třeba za Steam, PlayStation, Xbox, až po předplatné na oblíbené streamovací služby Netflix, Voyo nebo divadelní portál Dramox.

Doručení e-mailem ihned nebo luxusní dárkový poukaz poštou

Vybírat můžete ze dvou variant dárkového poukazu. Pokud si chcete dárkový vzhled vytisknout sami, zvolte elektronický poukaz. Během několika minut vám přijde na mail. Jestli toužíte po krásně vypadajícím dárku vytištěném na kvalitním tvrdém papíře, s herním designem a logem Herních kuponů, vyberte si vytištěný poukaz, který vám zašleme během pár dní doporučeným dopisem. Kupon je ihned po obdržení platný a lze jej okamžitě použít.

Luxusní balení Herní-kupony.cz s hráčským designem a barevným logem

A pokud hledáte skvělé dárky, podívejte se i na zimní výprodej na Steamu.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Roman

Omylem jsem si koupil kredit na playstation a chci jej vyměnit za paysafecard

19. prosince 2022 00:31
* Povinné položky