Červen v PS Plus nabídne pouze průměrné tituly

Vojtěch Mišura
29. 05. 2024 11:14
Červen v PS Plus nabídne pouze průměrné tituly

Sony odhalilo červnovou nabídku měsíčních her pro předplatitele PlayStation Plus. Oproti nabitému květnu, nabídne červen pouze průměrné gamesky, ať už jde o retro bojovku Streets of Rage 4, wrestling simulátor AEW Fight Forever či jednoduchou hopsačku se SpongeBobem.
Hry budou dostupné od 4. června 2024.

Obsah článku

Nabídku PlayStation her na další měsíc najdete v článku PS Plus hry červenec 2024: Nejnovější hokej a ikonická multiplayerovka.

Streets of Rage 4 (PS4, PS5)

Pokud máte rádi retro bojovky v žánru beat-em up, který zažíval zlaté časy na přelomu 80. a 90. let 20. století, Streets of Rage 4 si určitě zamilujete. Nabízí totiž vše, co skalní fanoušek očekává - od návykové hratelnosti, přes zábavný bojový systém, po vypiplaný vizuál se spoustou easter eggů pro znalce série.

Zahrát si můžete až ve 4 hráčích na jedné konzoli, a tak jde o ideální gaučovou pařbu s kamarády, kterou zabijete nejedno odpoledne.

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

AEW Fight Forever (PS4, PS5)

Hra s old-school nádechem ve stylu PS2 je pouze průměrným zástupcem arkádových bojovek z prostředí wrestlingového ringu, jakých jsme tu už měli mnoho. Potěší tedy hlavně věrné příznivce, pro které nejsou jména jako John Cena nebo Sting jen nicneříkajícími jmény. 

Hodnocení IGN: 6/10
Počet hráčů: singleplayer

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake (PS4, PS5)

Plošinovka se SpongeBobem v hlavní roli je solidní oddechovou zábavou pro mladší hráče, která nabízí dostatečně pestrou paletu možností, aby ani na chvíli nenudila a nabídla dost možností k objevování tohohle bláznivého podvodního světa. Cosmic Shake navazuje na své předchůdce a navíc přidává o něco líbivější grafiku a úplně nový příběh, kterému nechybí typický humor.

Hodnocení: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

Dobijte si PlayStation peněženku přes Herní kupony

Pořiďte si předplatné PlayStation Plus přes Herní kupony. Stačí dobít PlayStation peněženku, z které následně pořídíte měsíční předplatné. Hry zdarma budou dostupné od 4. června 2024.

Do té doby stále můžete stahovat květnové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus hry květen 2024.

PlayStation Plus červen 2024:

  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake
  • AEW Fight Forever
  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.