Live action adaptace anime One Piece míří na Netflix!

Martin Bizoň
20. 06. 2023 17:00
Live action adaptace anime One Piece míří na Netflix!

Již letos v srpnu se na Netflixu objeví live action adaptace oblíbeného anime One Piece. Adapatci si pod svá křídla vzali tvůrci z Tomorrow Studios, kteří stojí i za zrušenou adaptací Cowboye Bepopa. První série přistane na Netflixu 31. srpna a my si v následujících řádcích povíme, co nás v seriálu čeká.

Obsah článku

One Piece - zasazení a příběh

Příběh seriálu One Piece je zasazen do fiktivního světa plně pokrytého vodou a ostrovy, kde právě vrcholí zlatý věk pirátů. Ten zapříčinil pirát jménem Gol D. Roger, který po sobě po své smrti zanechal největší poklad zvaný One Piece. Tak nastala pirátská mánie a období, kdy se každý jeden pirát rozhodl hledat ostrov Raftel, místo, kde je údajně One Piece ukryt.

Hlavním hrdinou je mladý kluk jménem Luffy, který již od malička sní o cestě za pokladem. Po pozření takzvaného Ďáblova ovoce získá Luffy zvláštní schopnosti v podobě gumového těla. Ovoce mu však odebralo schopnost plavat, kvůli čemuž přijde jeho pirátský přítel Shanks o ruku. Shanks dá Luffymu jeho slaměný klobouk se slovy, že mu ho Luffy vrátí, až z něj jednou bude velký pirát. Luffy se tak vydává na velké pirátské dobrodružství, aby se stal králem všech pirátů.

One Piece - obsazení

Hlavního hrdinu Luffyho si zahraje Iñaki Godoy, kterého můžete znát například ze seriálu Kdo zabil Saru? Postavu Roronoa Zora ztvární herec Mackenyu známý z Pacific Rim: Uprising. Jacob Gibson ztvární postavu Usoppa a Emily Rudd postavu Nami.

One Piece - datum vydání

Live action adaptace One Piece by měla v rámci osmi epizod první série shrnout nábor posádky, kterou tvoří Nami, Usopp, Zoro a Sanji a celou sérii zakončit Luffyho bojem proti Arlongovi. Celá první série vychází na cca 100 kapitol mangy a 60 dílů anime. One Piece zamíří na Netflix již 31. srpna, kde bude v den vydání dostupných všech 8 dílů

Přečtěte si o 5 nejlepšíchanime filmech na letní večery na Netflixu.

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.