Glitch #12: Leaky z Hogwarts Legacy a konec PS Plus Collection

Daniel Rys
03. 02. 2023 19:20
Glitch #12: Leaky z Hogwarts Legacy a konec PS Plus Collection

Další díl herního pořadu Glitch je tady! Dnes vám Redlightning naservíruje novinky o třech velmi očekávaných hrách, jedné už vydané a velmi úspěšné a taky o těch, které nás čekají zdarma v PlayStation Plus.

Všechno na vás čeká jak v tomto článku, tak na YouTube. A nezapomněli jsme ani na soutěž!

Obsah článku
  1. Star Wars Jedi: Survivor odložen
  2. Úspěch God of War Ragnarok
  3. Nové hry zdarma na PS Plus a konec PS Plus Collection
  4. RedFall a ochrana před piráty
  5. Leaky z Hogwarts Legacy

Star Wars Jedi: Survivor odložen

Star Wars Jedi: Survivor je odložen. Od původního data vydání, které bylo 17. března, se hra opozdí o 6 týdnů. Vývojářský tým uvedl, že chtějí hráčům doručit stoprocentní kvality studia Respawn, ale spíše to vypadá, že se chce studio vyhnout boji s Hogwarts Legacy, které hráči budou hrát ještě dlouho po vydání, a remaku hry Resident Evil 4.

Po odložení bude v uvozovkách soupeřit s hrami, jako je Minecraft Legends a Dead Island 2, o které dle průzkumů není až takový zájem. Nově si tedy v kalendáři zaškrtněte 28. dubna.

Úspěch God of War Ragnarok

God of War Ragnarok překonalo 11 milionů prodaných kopií za 3 měsíce od vydání hry na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5. Gratulujeme a těšíme se na další pokračování!

Nové hry zdarma na PS Plus a konec PS Plus Collection

Majitelé PlayStation Plus, pozor! V únoru si nezapomeňte vyzvednout nové měsíční hry. Tentokrát si knihovnu rozšíříte o hry jako je Evil Dead The Game, OlliOlli World, Destiny 2: Beyond Light a Mafia: Definitive Edition.

Pokud jste si nevyzvedli hry z PlayStation Plus kolekce, tak neváhejte! Úžasné tituly jako Until Dawn, Bloodborne, Infamous: Second Son a spousty dalších jsou dostupné pouze do 9. května. Tato nálož her sloužila jako skvělé lákadlo pro nákup nové konzole, nyní ale dle Sony už nadešel čas se posunout dál. Ať už tedy PS Plus používáte nebo o něm přemýšlíte, tohle rozhodně nepropásněte.

RedFall a ochrana před piráty

RedFall je upíry nabitá akce primárně zaměřená na co-op ve více hráčích. Půjde ale hrát také v sólo módu. Hra ale bude i v tomto sólo módu vyžadovat kvalitní internetové připojení, bez kterého si hru vůbec nezahrajete. Poprvé byla tato ochrana proti pirátství použita u starých Assassin's Creed her. V té době to bylo více na škodu než k užitku. Dnes je již internet v každé domácnosti a spíše se tedy spekuluje, že připojení bude vyžadováno k ukládání herních dat. Bohužel přesný důvod není znám.

Leaky z Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy k nám oficiálně dorazí příští týden, přesto se ale na internet dostávají různé leaky. Z několika obchodů byly totiž hry omylem rozeslány předčasně. A šťastlivci, kteří hru dostali s předstihem, se samozřejmě chtějí celému světu pochlubit. Vydávají tak různá videa, ukazují aspekty hry a spousty dalšího. Mějte se tedy na pozoru! Majitelé deluxe edice si budou moci zahrát na PC a nových konzolích již 7. února. Ti, co mají předobjednanou základní edici, si budou muset počkat do 10. února.

Pokud jste neviděli minulý díl Glitche, neváhejte a mrkněte na něj!

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.