Lies of P - vše, co potřebujete vědět

Martin Bizoň
17. 09. 2023 20:00
Lies of P - vše, co potřebujete vědět

Přistupte blíž a ponořte se do příběhu mladého mužíka, který se chce ve světě automatonů a brutálního násilí stát skutečným člověkem. Lies of P vychází již 19. září a v následujících řádcích se dozvíte vše, co o hře potřebujete vědět. Prozradit snad můžeme jen to, že by titul neměli minout milovníci souls-like her!

Obsah článku

Lies of P - Příběh a zasazení

Příběh Lies of P je zasazen do 19. století a odehrává se ve městě Krat, kde právě probíhá vzpoura takzvaných automatonů. Hlavní postavou je Pinocchio, mladý mužík, který se snaží najít svého stvořitele Geppeta, aby mu pomohl stát se skutečným člověkem. Cesta to však nebude jednoduchá a Pinocchio při svém putování narazí jak na nejrůznější hrůzostrašné nepřátele, tak postavy, které mu budou ochotně pomáhat.

Napříč hrou se tak seznámíte například se Sophií, průvodkyní města Krat, nebo s Eugenií, ke které se budete pravidelně vracet vylepšovat Pinocchiovu mechanickou ruku. Zapomenout nesmíme ani na samotného Geppeta, který má ve hře také důležitou roli. Při průchodu hrou si dejte pozor na to, jak moc bude Pinocchio lhát. Lhaní totiž dosti ovlivňuje celý příběh.

Lies of P - nepřátelé

Lies of P - Hratelnost

Lies of P je akční souls-like RPG, ve kterém vás čekají hodiny útrpné zábavy. Souls-like žánr je mezi hráči velice oblíbený, a to hlavně proto, že je pro úspěšné dohrání hry zapotřebí pořádná hrst trpělivosti, precizní načasování a ovládnutí bojových kombinací.

Podle slov vývojářů bude ve hře přítomný i rozsáhlý strom dovedností, který hlavnímu hrdinovi umožní vyměnit jednotlivé části těla za účinné bojové nástroje. Libovolně upravovat a kombinovat půjdou i zbraně a je tudíž pouze na vaší fantazii, jak velkou smrtící zbraň vytvoříte.

Lies of P - možnosti úpravy

Lies of P - Herní doba, platformy a datum vydání

Úspěšné dohraní hlavní příběhové linky vám zabere přibližně 30 hodin. Pokud však budete svět detailněji prozkoumávat, herní doba se může protáhnout až na dvojnásobek. Lies of P vychází již 19. září na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Lies of P - Trailer

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.