PS Plus hry březen 2024

Vojtěch Mišura
29. 02. 2024 14:06
PS Plus hry březen 2024

Březnové hry na PlayStation Plus ozdobí skvěle zpracované závody F1, originální souls-like bojovka a napínavá detektivní adventura, ve které se vás pokusí zabít váš soused.

Podívejte se na novinky, které si můžete stáhnout v rámci předplatného PlayStation Plus od 5. března 2024.

Od 2. dubna jsou k dispozici nové PS Plus hry. Veškeré info najdete v článku PS Plus hry duben 2024 - Soulslike plošinovka nebo Minecraft Legends.

Obsah článku

EA Sports F1 23 (PS4, PS5)

Oblíbené závody od EA Sports dorazily na PS Plus. Oproti předchozímu ročníku přináší F1 23 mnohem příjemnější ovládání a celkové zlepšení jízdních vlastností vozů. Ovládání je díky tomu přesné a citlivé. A kdo je fanda série Drive to Survive na Netlfixu, zaručeně si užije promakaný příběhový mód, který je plný intrik a dramat přesně tak, jako to známe ze seriálu.

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

Sifu (PS 4, PS5)

Sifu je originální kung-fu souls-like bojovka, která dá pořádně zabrat vašim hráčským skillům. Hra pracuje s originální mechanikou stárnutí, kdy váš hrdina začíná bojovat ve 20 letech a pokaždé, když v boji zemře, můžete využít nasbírané zkušenosti a o něco zestárnout. Když překročíte věk 70 let, hra končí. S věkem se vylepšují vaše schopnosti a damage, ale snižuje se vaše maximální zdraví.

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

Hello Neighbor 2 (PS4, PS5)

Napínavá hororová detektivka, kdy se se zrcadlovkou v ruce vydáte městečkem Raven Brooks pátrat pátrat po záhadně zmizelých dětích. V roli ivnestigavce se proplížíte domem podezřelého, budete sbírat předměty a hlavně - schovávat se před maniakálním sousedem, který klidně může být masový vrah.

Hodnocení: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

Destiny 2: Witch Queen

Posledním bonusem v březnovém PS Plus bude rozšíření hry Destiny 2. Nezvykle obsáhlý příběhový dodatek se točí okolo královny čarodějnic, se kterou se vůbec poprvé budete moci potkat tváří v tvář, což rozhodně nebude žádný extra příjemný zážitek. Kromě příběhu přibude také zcela nová lokace Savathunino - rozsáhlé bažinné království.

Hodnocení IGN: 9/10
Počet hráčů: singleplayer

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné, aby vám PlayStation Plus hry zdarma už neunikly. PS Plus hry zdarma budou dostupné od 5. března 2024.

Do té doby stále můžete stahovat listopadové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus hry na únor 2023.

PlayStation Plus březen 2024:

  • EA Sports F1 23 (PS4, PS5)
  • Sifu (PS 4, PS5)
  • Hello Neighbor 2 (PS4, PS5)
  • Destiny 2: Witch Queen

Podívejte se také na naše další články, třeba na náš redakční průzkum: S jakou herní postavou byste šli na rande a proč?

Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.