PS Plus hry říjen 2023

Martin Bizoň
29. 09. 2023 16:00
PS Plus hry říjen 2023

Sony oficiálně odhalilo další nabídku měsíčních her pro předplatitele základního tarifu PlayStation Plus. Hráči se v říjnu podívají do tajemné vesmírné vesnice, postaví vlastní farmu a zažijí Divoký západ trochu jinak. Říjnové měsíční hry budou k dispozici do 6. listopadu.

Obsah článku

Aktuální hry dostupné od 7. listopadu 2023, najdete v článku PS Plus hry listopad 2023.

The Callisto Protocol (PS4, PS5)

Survival horror The Callisto Protocol vypraví příběh odsouzeného Jacoba Leeho, který byl uvržen do vězení s maximální ostrahou nacházející se na Jupiterově měsíci Callisto. V moment, kdy se ostatní vězni začínají měnit v krvelačná monstra, začíná boj o Jacobův život. K úspěšnému útěku z věznice však musí odhalit tajemství ukrytá hluboko pod povrchem Callisto

Při průchodu hrou budete nalézat nové zbraně, vybavení a schopnosti, které následně využijete nejen v boji s nemilosrdnými monstry, ale i k útěku z této mrtvé planety. 

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

Farming Simulator 22 (PS4, PS5)

Farming Simulator 22 nabízí to nejlepší pro milovníky zemědělství. Vybudujte svou vlastní farmu ve třech rozmanitých prostředích, chovejte zvířata a věnujte se zemědělství nebo třeba lesnictví. Vyzkoušejte si přes 400 zemědělských strojů od více jak 100 skutečných značek, mezi které patří například John Deere, CLASS či New Holand. Farming Simulator 22 nabízí i kooperativní multiplayer, díky kterému strávíte ve hře stovky hodin. 

Hodnocení: 7/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

Weird West (PS4, PS5)

Weird West je jakousi fantasy reimaginací Divokého západu a odehrává se ve světě, kde postavy, frakce i samotná místa reagují na vaše rozhodnutí. Dejte ale dobrý pozor, vaše rozhodnutí mají následky, které už nelze vzít zpět. Weird West podporuje různé styly hraní v simulovaném sandboxovém světě, díky čemuž není žádný průchod hrou stejný!

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné, aby vám PlayStation Plus hry zdarma už neunikly. PS Plus hry zdarma budou dostupné od 3. října do 6. listopadu 2023.

Do 2. října stále můžete stahovat únorové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus září 2023. A vás zajímá, jaké novinky přichystala konkurenční platforma Xbox Game Pass, podívejte se na Xbox Game Pass: Hry které dorazí v říjnu 2023.

PlayStation Plus září 2023:

  • Saints Row (PS4, PS5)
  • Black Desert - Traveler Edition (PS4)
  • Generation Zero (PS4)
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.