PS Plus hry září 2022 - Need for Speed, adventura a japonské RPG

VM
01. 09. 2022 21:18
PS Plus hry září 2022 - Need for Speed, adventura a japonské RPG

V září si na své přijdou milovníci rychlých aut, bojových japonských fantasy i originálních nezávislých hříček. PlayStation Plus už tradičně nabídne 3 hry zdarma pro všechny předplatitele PS Plus. Čekají vás hity Need for Speed: Heat, Granblue Fantasy: Versus a originální černobílá adventura TOEM.

Hry budou dostupné od úterý 6. září do 4. října 2022.

Obsah článku

Need For Speed Heat (PS4, PS5)

Hra vyšla v roce 2019 a v sérii Need for Speed šlo po řadě neúspěchů o slušně hodnocený díl. Tvůrci úspěšně navázali na staré dobré NFS:Undergroud, Most Wanted a Carbon. K největším plusům hry patří téměř neomezené možnosti tuningu, propracovaný systém destrukce okolní krajiny a povedené střídání dne a noci.

Zajezdíte si ve fiktivním městě Palm City, které je na první pohled inspirované americkým Miami. A pozor si samozřejmě budete muset dávat také na místní policii, které bude vaše řádění v ulicích pořádným trnem v oku!

Need for speed heat v nabídce ps plus srpen 2022

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer, mutipayer

Granblue Fantasy: Versus (PS4, PS5)

Bojová série Ggranblue Fantasy není v Česku moc známá. Pokud vás ale baví klasické bojovky ve stylu Tekkena a nevadí vám typicky japonské anime provedení, Granblue Fantasy: Versus pro vás bude dost možná příjemné překvapení.

Vybírat budete moci z více než 12 propracovaných charakterů, které vás uvedou do nápaditého středověkého fantasy světa, který pro svůj promyšlený příběh rozhodně stojí za prozkoumání.

Granblue fantasy: Versus v nabídce ps plus srpen 2022 všichni hrdinové

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: Singleplayer, co-op pro 2 hráče

TOEM A Photo Adventure (PS5)

Adventura TOEM původně vyšla exkluzivně na NIntendo Switch, kde slavila úspěchy. Nebylo tedy divu, že si v roce 2021 našla cestu také na PS5. Tahle neuvěřitelně roztomilá hříčka vás vezme na fotografické dobrodružství, kde v roli záhadné postavičky (připomínající malou ovci) budete fotit vše, co vás v krásném černobílém světě upoutá.

Doprovázet vás bude skvělý soundtrack, zábavná hratelnost a zdařilá ručně malovaná grafika, která stejně jako celá hra vyniká originalitou.

Toem a photo adventrue v nabídce ps plus srpen 2022 úvodní obrazovka

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: Singleplayer

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, dobijte si svou PlayStation peněženku, aby vám PlayStation Plus hry zdarma už neunikly. PS Plus září 2022 hry zdarma budou dostupné od úterý 6. září 2022 (cca od 16:00) do 4. října 2022.

PlayStation Plus září 2022

  • Need for speed: Heat
  • Granblue Fantasy: Versus
  • TOEM

Podívejte se také na naše herní doporučení v článku: Tým Herních kuponů doporučuje: Co si zahrát během herního sucha?, kde vám prozradíme, k jakým gameskám se nejradši vracíme, když zrovna není co hrát. 

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

xxl2021@seznam.cz

Yes nice

22. září 2022 01:29
* Povinné položky

Nicko 🧐

To je docela nahuštěný. Needy si claimnu, konečně bude co hrát.

06. září 2022 10:14
* Povinné položky