The Lord of the Rings: Gollum - vše, co potřebujete vědět

Martin Bizoň
23. 05. 2023 14:00
The Lord of the Rings: Gollum - vše, co potřebujete vědět

Fanoušci Středozemě zbystřete! Již ve čtvrtek 25. května se staneme svědky další výpravy do světa Pána prstenů. Tentokrát však z trochu jiného pohledu. Ve hře The Lord of the Rings: Gollum se totiž ujmeme role Gluma, který je hnán jen jedinou tohou - držet v rukou to, co bylo ukradeno.

Obsah článku

Zasazení a příběh The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum je akční adventura inspirovaná literárními díly J. R. R. Tolkiena, odehrávající se souběžně s událostmi Společenstva prstenu. Hlavní postavou je Glum, který se vydává na temné dobrodružství za nejmocnějšími postavami Středozemě. Příběh však započne mnohem dříve, v dobách před nalezením prstenu moci.

Herní mechaniky

Hlavní mechanikou celého titulu bude plížení, šplhání a překonávání různých překážek. Sméagol není žádným válečníkem, a proto se bude muset spolehnout hlavně na svou nenápadnost. Zároveň bude válčit se svou druhou osobností, která je pod silným vlivem prstenu. To, zda na konec zvítězí Glum či Sméagol je ale čistě na vás.

Platformy a datum vydání The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum vychází na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series již 25. května. Později titul dorazí i na konzoli Nintendo Switch. Na hardwarové specifikace se podívejte zde!

Pro fanoušky Lord of the Rings jsme přidali také článek o 7 faktech ze série, které musíte znát.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.