Glitch #15: Vykradený Elden Ring a Pán prstenů v Magic: The Gathering!

Daniel Rys
17. 03. 2023 14:12
Glitch #15: Vykradený Elden Ring a Pán prstenů v Magic: The Gathering!

Po dvou týdnech se vracíme s dalším dílem herního pořadu Glitch!

To znamená, že se dozvíte hromadu zajímavostí ze světa gamingu. Tentokrát vás třeba čekají informace o fúzi Magiců a Pána prstenů nebo o krádeži v Elden Ringu.

Všechno si můžete nechat převyprávět medovým hlasem Redlightninga, nebo si prostě přečíst níže v článku.

Obsah článku

Pán prstenů v Magic: The Gathering

Karetní hra Magic: The Gathering se spojuje s Pánem Prstenů. Fanoušci obou světů se mohou už 16. června těšit na nové rozšíření s názvem Tales of Middle-Earth.

Tohle rozšíření přenese na stůl kromě krásně vypadajících karet i samotný Jeden Prsten, nejvzácnější sběratelský předmět v celé Středozemi. A nejen tam! Karta v alternativní verzi bude pouze jedna jediná na světě! K nalezení bude v některém z doplňovacích sběratelských balíčků.

Hrajete Magicy? Pokud ano, podělte se s námi o svůj názor na středozemskou edici v komentářích!

Ratchet a Clank na PC

Pravděpodobně unikla informace o další hře, která se z Playstationu podívá i na PC. Mělo by se jednat o Ratchet and Clank: Rift Apart. Uživatel Redditu Veloxz tak usuzuje podle nových inzerátů na pozice ve firmě Nixxes Software - firmy, kterou Sony několikrát kontaktovalo ohledně portu na počítač. Hledají tam programátory zkušené v softwaru, který úzce se hrou souvisí.

Novinka od tvůrců Dead by Daylight

Studio Behaviour Interactive, které stojí za Dead by Daylight, vydává už 4. dubna novou hru s názvem Meet Your Maker. Post-apo, ve kterém vyřádíte svoji kreativitu při stavbě dungeonu pro ostatní hráče.

Stejně jako má Xbox Game Pass své „Day One“ tituly, zde platí podobná nabídka pro předplatitele PlayStation Plus. Ať už máte jakékoliv předplatné, ode dne vydání můžete hrát zcela zdarma!

Krádež assetů z Elden Ringu

Při tvorbě v Unreal Enginu můžou tvůrci zakoupit různé assety a použít je ve své hře. Stejně to udělali vývojáři z Indee Archangel Studios u hry Bleak Faith: Forsaken, kteří ve své hře použili animace na chlup stejné s těmi v Elden Ringu.

From Software se to samozřejmě nelíbilo, a tak byly assety ze hry a z obchodu odebrány. Pravděpodobně byly z Elden Ringu ukradeny a prodávány bez vědomí kohokoliv z From Software. Hra aktuálně kvůli této aféře zažívá menší review bombing.

Nabušený update pro GhostWire: Tokyo

GhostWire: Tokyo dostane 12. dubna update, který rozšíří kampaň, přidá rogue-like mód a možnost vyhýbat se útokům. V době vydání updatu bude hra také přidána do Xbox Game Pass.

Jarní Steam výprodej je tu!

Začal jarní výprodej na Steamu! Stovky her tedy můžete získat za zvýhodněné ceny. Více o těch nejzajímavějších slevách se dozvíte v našem dalším článku.

K nákupu se Vám budou určitě hodit naše kupony. Taky můžete zkusit štěstí a vysoutěžit si kupony v již tradiční Glitch soutěži! Stačí si na konci pořadu vyslechnout soutěžní otázku a do komentáře na YouTube napsat odpověď. Hodně štěstí!

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.