Jarní tání cen na Steamu je opět tady! Ve výprodeji najdete extrémní slevy.

Barbora Dvořáková
17. 03. 2023 14:17
Jarní tání cen na Steamu je opět tady! Ve výprodeji najdete extrémní slevy.

Jaro už je za rohem. Pro některé to znamená čas vyrazit ven, pro hráče ale možná právě naopak. Tradiční tání cen na Steamu v jarním výprodeji je totiž opět tady. A to znamená jediné. Připravit peněženky a zase o kousek rozšířit svou knihovnu her o nové pecky za lákavé ceny. 

Obsah článku

Tak jako každý rok, na Steamu během jara začínají kvést slevy. Jarní Steam Výprodej je v plném proudu a vy si můžete jeden z titulů ve výprodeji ulovit až do 23. března. Teď je ideální čas zapnout Steam a projít svůj seznam přání a přesunout nějakou z vysněných her do své knihovny. 

Steam Spring Sale je v plném proudu!

Jaké jsou nejlepší hry v jarním výprodeji na Steamu? 

Radost z výprodeje je jedna věc. Druhá je ale potom vybrat z nepřeberného množství her ve slevě tu, která vás bude bavit nejvíc. Právě teď je Steamu ve slevě více než 5 000 titulů, a to už je pořádné množství k prohledání. Abyste pátráním po své srdcové hře nestrávili mládí, vybrali jsme pro vás pár těch nejzajímavějších.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Akční adventura z roku 2019 vás zavede do jednoho z nejznámnějších a nejoblíbenějších fikčních světů. Dle recenzí hráčů se jí navíc povedlo univerzum Star Wars vystihnout skvěle. Vyladěný herní zážitek navíc slibuje dobrou zábavu nejenom skalním fanouškům vesmírného univerza.

V téhle singleplayerové hře se vtělíte do Cala Kestise, jednoho posledních zástupců řádu rytířů Jedi. V jeho kůži se vydáte napříč planetami, které nabízejí nejenom skvělé příběhy, ale i krásnou podívanou. Máte chuť na trochu akce se světelným mečem v ruce? Pak dlouho nepřemýšlejte. Tahle cenovka opravdu stojí za to.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Civilization VI Anthology

Není moc hráčů, kteří by alespoň jednou nehráli legendární Civilizaci. Ještě méně bychom našli těch, kteří titul neznají. Pokud vás baví trápit hlavu u tahových strategií a vaše kolekce ještě neobsahuje šesté pokračování Civilizace, je čas zpozornět. Brutální sleva na celý balíček hry samotné a všech jejích datadisků a expanzí by vám neměla uniknout.

Pořídíte si tak totiž jednou ranou nenenom stovky hodin zábavy, ale i skvělý zážitek. Koneckonců, kdo by se nechtěl převtělit třeba do Gándhího nebo George Washingtona, vybudovat si obří civilizaci a hru vyhrát svržením atomovky na Moskvu...?

Civilization VI

Ori and the Will of the Wisps

Přes počáteční nenápadnost se z prvního dílu Oriho rychle stala klasika, která předefinovala celý žánr. Zástupy fanoušků potom čekaly na vydání pokračování... a když se tak stalo, snad nikdo nebyl zklamaný. Tahle plošinovka má totiž (stejně jako první díl) snad všechno, co potřebuje. Audiovizuál je neskutečně zručně zpracovaný - až je skoro s podivem, že za ní příběhová složka nepokulhává.

Příběh se odehrává v lese jménem Niwen, který je jako vystřižený z té nejhezčí pohádky, kterou si dokážete představit. Hráč se ujme role Oriho, strážného ducha, který se potýká se zákeřným světem ve společnosti své malé soví kamarádky jménem Ku. Ta je shodou okolností posledním žijícím zástupcem svého druhu. Jednoho dne však tuhle dvojku rozdělí příšerná bouře... zbytek příběhu už si ale sami zahrajte, opravdu je o co stát!

Ori and the Will of the Wisps

Disco Elysium - The Final Cut

Disco Elysium si prostě musíte zahrát. A to nejenom protože je to vynikající adventura, ale i kvůli tomu, že se nedá jednoduše slovy popsat. V každém případě na vás čeká naprosto unikátní zážitek zabalený do krásného vizuálu, s neotřelými herními mechanikami, skvělými dialogy...

Přes všechny tyto superlativy se ale určitě nedá říct, že je to hra pro každého. Hrajete za detektiva-alkoholika v jakési fiktivní zemi, který po legendární chlastačce zapomněl i to, jak se jmenuje. Teď má vyšetřovat případ záhadného oběšence, který se nějakým způsobem přes noc objevil na stromě. A to všechno je třeba absolvovat s brutální kocovinou.

Příběh ubíhá pomalu, nikdo vám nic nedá zadarmo a zpracování všech informací z dialogů by dalo zabrat i nejnovější verzi chatovací AI. Věřte ale, že pokud tyto nesnáze překonáte, dostanete zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Ori and the Will of the Wisps

Další slevy v jarním Steam výprodeji

  1. -90 % | Star Wars Jedi: Fallen Order
  2. -86 % | Civilization VI Anthology
  3. -80 % | Ori and the Will of the Wisps 
  4. -75 % | Disco Elysium - The Final Cut
  5. -70 % | DEATHLOOP + Ghostwire: Tokyo Bundle
  6. -70 % | DOOM Franchise Bundle
  7. -50 % | Hollow Knight
  8. -40 % | God of War
  9. -40 % | Forza Horizon 5
  10. -33 % | Spider Man a Spiderman: Miles Morales | 

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.