Využijte slevy až 75% na jarní nákupy na PlayStation Store!

VM
06. 04. 2023 10:45
Využijte slevy až 75% na jarní nákupy na PlayStation Store!

Velký jarní výprodej na PlayStation Store je tady! Ve slevě najdete do 26. dubna stovky her. Využijte naplno jednoho z největších výprodejů na PlayStation Store v roce. Pořádný průvan slev se totiž týká téměř všech titulů v nabídce. Jarní výprodej na PS Store zahrnuje téměř vše!


Obsah článku

Jestli máte už delší dobu v hledáčku vysněný titul, nyní je ten správný čas podívat se, jak velká sleva se ho týká! Pojďme se podívat na nejlákavější úlovky.

Horizon, Spider-man nebo The Last of Us o polovinu levněji

Na PlayStation Store odstartoval jeden z největších výprodejů - celý měsíc trvající Spring Sale 2023. To znamená velkou smršť slev na hry na PS5 i PS4, takže pokud máte už delší dobu v hledáčku vysněný titul, nyní je ten správný čas se podívat, jestli náhodou není ve slevě!

Z velkých titulů se sleva týká pecek jako je Horizon Forbidden West (sleva 43 %), The Last of Us Part I (sleva 29 %) nebo Marvel's Spider-Man: Miles Morales (sleva 60 %). Zlevněná je i spousta her od vydavatelů 2K Games a Ubisoft.

Jarní slevy na PS Store v plném proudu!

Top hry pod 300 Kč

Pokud chcete navštívit komiksový svět DC, zkuste třeba Batman: Arkham Collection (320 Kč). Ve slevě je taky celá série legendárního Bioshocku. Pokud tedy máte v této oblasti mezery nebo jen chcete zavzpomínat, koukněte na Bioshock: The Collection (290 Kč), která obsahuje všechny tři díly včetně rozšíření.

Nezávislé hry na PS Store nyní za pakatel

A jako vždy se výprodej kromě nejžádanějších her týká také spousty fantastických nezávislých her, které v rámci velikonoční sezóny seženete většinou pod 250 Kč.

Jestli jste zrovna v kinech viděli Johna Wicka 4, mohlo by vás zajímat, že jeho závěrečná epická scéna z ptačí perspektivy byla inspirována akční scénou ze hry The Hong Kong Massacre, kterou nyní seženete za cca 150 Kč.

Kromě našich tipů na slevy koukněte na webovky obchodu PlayStation Store, kde si můžete procházet kompletní a zdánlivě nekonečný katalog slev.

Druhá vlna Spring sale na PS Store od 13. do 26. dubna 2023!

Skvělou zprávou je, že 13. dubnem jarní výprodej zdaleka nekončí! Pouze se obmění katalog a jede se dál. Spring Sale 2023 oficiálně trvá až do 26. dubna 2023. Aktualizovaný seznam vám nabídneme hned jak se změní nabídka.

Určitě taky mrkněte na dubnovou nabídku PlayStation Plus, předplatitelé totiž zdarma můžou hrát opravdu zajímavé kousky.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.