PS Plus hry duben 2023 nabídnou trochu méně známé hry

VM
04. 04. 2023 10:19
PS Plus hry duben 2023 nabídnou trochu méně známé hry

Dubnové Plusko nabídne protentokrát trochu méně známe hry. Užijeme si akční multiplayer, originální souls like ve stylu animované pohádky nebo hravou adventuru Slackboy: A Big Adventure.

Hry budou pro předplatitele PS Plus Essential dostupné od 4. dubna do 1. května 2023. Stačí si je v této době stáhnout z PS Store. Pak si je můžete neomezeně užívat.

Obsah článku

Od 2. května 2023 jsou pro předplatitele ke stažení PS Plus hry květen 2023.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker je klasická kooperační multiplayerová střílečka, za kterou stojí slavné studio Behavior Interactive (Dead by Daylight). Gameplay ničím extra nepřekvapí - budujete základnu, kladete nástrahy pro neptářele a snažíte se zůstat naživu jako poslední - všechny herní pvky jsou ale vyvážené a překvapivě zábavné.

Nejzajímavější složkou hry je tak futuristické prostředí odehrávající v industriálním ostapokalyptickém světě.

Hodnocení IGN: zatím není
Počet hráčů: multiplayer

Tails of Iron (PS4, PS5)

Asi nejzajímavějším titulem z dubnové nabídky je brutální RPG pohádka Tales of Iron, která vypráví příběh krysáka, jenž se snaží zachránit svůj rodný kraj před celosvětovou zkázou.

V detailním a graficky krásně zpracovaném fantasy světě se dočkáte mnoha překvapivě surových bitev i silných příběhových momentů, díky kterým si hru určitě budete pamatovat ještě chvíli po dohrání.

Hodnocení: 8/10
Počet hráčů: singleplayer

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

A dubnového Pluska tu máme akční plošinovku Sackboy: A Big Adventure z roku 2020, na kterou už nějaký ten pátek běží různé výprodeje, tentokrát ji ale v rámci PlayStation Plus můžete získat úplně zdarma. A pokud jste jí ještě nehráli, neváhejte.

Tvůrci si opravdu vyhráli s designem jednotlivých úrovní, které jsou neuvěřitelně nápadite a hravé. Když k tomu ještě přidáme vynikající hratelnost, sympatickou hlavní postavu a úžasný hudební doprovod, není dál moc nad čím váhat!

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné, aby vám PlayStation Plus hry zdarma už neunikly.
PS Plus hry zdarma budou dostupné od 4. dubna do 1. května 2023.

PlayStation Plus duben 2023:

  • Meet Your Maker (PS4, PS5)
  • Tails of Iron (PS4, PS5)
  • Sackboy: A Bid Adventure (PS4, PS5)
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.