Xbox Live Gold hry zdarma červenec 2023

Martin Bizoň
03. 07. 2023 14:00
Xbox Live Gold hry zdarma červenec 2023

Pro předplatitele Xbox Live Gold jsou od 1. července dostupné 2 nové hry. Červenec je zasvěcený survival hororu a point-and-click strategii. V nabídce najdete Darkwood který vás zavede do Polské lidové republiky a logickou hru When the Past was Around pojednávající o lásce, odpuštění i bolesti.

Obsah článku

Xbox Live hry zdarma červenec 2023:

  • Darkwood (2017)
  • When the Past was Around (2020)

1) Darkwood (2017) - od 1. července do 31. července

Survival horor Darkwood vyvinutý studiem Acid Wizard je zasazen do tajemného lesa kdesi v Polské lidové republice, kde jsou uvězněné naše hlavní postavy. Titul má částečně otevřený svět, obsahuje crafting systém, cyklus dne a noci, stealth i systém dovedností. 

Během dne prozkoumáváte svět a v noci bráníte svůj úkryt proti vetřelcům. Příběh je utvářen na základě reakcí hráče na požadavky a akce NPC postav. Hra obsahuje dav různé konce a příběh každé z postav je definovaný dalšími většími či menšími akcemi. 

2) When the Past was Around (2020) - od 16. července do 15. srpna 

Titul When the Past was Around byl poprvé vydán na Steamu v roce 2020. Jedná se dobrodružnou point-and-click logickou hru, která pojednává o lásce, odpuštěním radosti i bolesti a všeho mezi tím. 

Pokud ještě nemáte své členství v Xboxu, pořiďte si Xbox Live Gold předplatné, aby vám žádné Xbox Live Gold hry neunikly.
Xbox Live Gold hry zdarma budou dostupné od 1. července do 15. srpna 2023.

Pokud vás zajímá, jaké hry jsou aktuálně dostupné v rámci předplatného Xbox Game Pass, mrkněte na článek Xbox Game Pass obohatí v druhé půlce června 7 titulů.

Štítky: Xbox

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.