Netflix novinky v prosinci 2021

Vojtěch Mišura
14. 12. 2021 16:40
Netflix novinky v prosinci 2021

Už se také nemůžete dočkat, až o vánočních svátcích zapadnete do gauče a s talířem plným cukroví sjedete ty nejlepší seriály a filmy, které si pro vás Netflix nachystal?

Jestli to máte stejně, máme pro vás skvělou zprávu. Na závěr roku Netflix připravil opravdu bohatou nadílku, od které se bude jen těžko zvedat.

Obsah článku

Zaklínač: 2. série

17. prosince 2021 se Zaklínač konečně vrátí na Netflix, aby pokračoval přesně tam, kde v první sérii skončil. Geralt se ujme role ochránce mladičké Ciri, která přichází do zaklínačské pevnosti Kaer Morhen, aby se jí dostalo náležitého výcviku. A že se jí to proti zuřivým Niifgardským psům včele s ústředním záporákem Reincem bude hodit. 
Na rozdíl od první série je přislíben ucelenější děj, který se bude držet především prvního dílu knižní série Krev elfů. Jak už ale dobře víme, tvůrci seriálu se od předlohy rozhodně nebojí odklonit a o překvapení tak určitě nebude nouze.

Cobra Kai: 4. série

Pokud jste zatím nestihli shlédnout všechny předchozí díly této nesmírně populární série, o svátcích to můžete snadno napravit. Budete tak moc navázat nejnovější čtvrtou sérií,  která je připravena na samý závěr roku. Trailer slibuje návrat několika kultovních postav včetně legendárního záporáka z Karate Kid 3 - Terryho Silvera.
Seriál bude k vidění od 31. prosince 2021.

Hlavní postavy ze seriálu Cobra Kai.

Boží ruka (The hand of god)

Filmových návratů do 80. let jsme si v poslední době užili hned několik. Ať už se jednalo o scifi Ready Player One s nostalgickými odkazy do herní historie nebo artové snímky jako Léto 85, které nás přeneslo do letní atmosféry francouzské Normandie. Právě v duchu tohoto snímku je natočen italský snímek Boží ruka. Režie se ujal uznávaný italský režisér Paolo Sorrentino (Mládí, Mladý papež). Autobiografický snímek nás zavede do pulzující Neapole, kde budeme sledovat příběh mladého Fabietta, který touží studovat filozofii a stát se slavným fotbalistou jako za tamní tým hrající Diego Maradonna. Jenže rodinná tragédie všechno změní a Fabietto se vydá na obtížnou cestu k dospívání, které ho donutí své dosavadní plány přehodnotit. Atmosférický snímek bude na Netflixu dostupný od 15. prosince.

Hlavní postava Fabietto spolu se svým dědečkem

Emily in Paris: 2. série

Podívat se v době pandemie do Paříže není úplná sranda, naštěstí tu máme americký seriál Emily in Paris, který nás už 22. prosince přenese do pohádkově nablýskané Paříže - přesně takové, jak si jí průměrný turista představuje v těch nejromantičtějších cestovatelských snech. Dočkáme se tak sice lehce klišovitých kulis a otřepané zápletky, za svůj optimismus ale seriálu trochu té přeslazenosti před Vánoci rádi odpustíme.

Hlavní postava Emily sedící v pařížském parku na lavičce.

Ztraceni ve vesmíru: 3. série

Závěrečná série rodinného vesmírného dobrodružství míří do velkolepého finále, které si jistě užijí všichni fanoušci tohoto digitálními triky nabitého scifi seriálu. Netflix oficiálně potvrdil, že dál už se natáčet nebude, zároveň ale producentovi seriálu Zacku Estrinovi přislíbil účast na úplně novém projektu. Jaký to ale bude je zatím ve hvězdách. 

Setkání s mimozemšťanem v seriálu Ztraceni ve vesmíru

Netflix předplatné na Herních kuponech

Dárkový poukaz Netflix u nás můžete pořídit ve variantách 400 Kč a 1000 Kč. Všechny důležité informace o předplatném a aktuálních cenách se dozvíte v článku Netflix předplatné.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

houdek442

Jsem asi jediný, kdo se stále nedokopal k seriálovému Zaklínači. :D

30. dubna 2022 08:40
* Povinné položky

Yoh

i na Ztraceni ve vesmíru, ale tam jsem ještě neviděl ani 2. sérii :D

16. prosince 2021 23:09
* Povinné položky

Renca

Zaklínače už dlouho vyhlížím, těším se :D

16. prosince 2021 14:28
* Povinné položky