Závěrečná řada Disenchantment sklízí průměrné recenze

Vojtěch Mišura
01. 09. 2023 14:00
Závěrečná řada Disenchantment sklízí průměrné recenze

Závěrečná řada satirického fantasy seriálu od tvůrců Simpsonů a Futuramy dnes dorazila na Netflix. První ohlasy jsou ale spíše rozpačité - Server IGN hodnotil závěr seriálu jako “ občas zábavný, ale nikdy ne vtipný. Sporadicky zajímavý, ale nikdy napínavý. Pátá část nepřekonává nedostatky předchozí sezóny, ale jako závěr pečlivě vystavěného příběhu je použitelná.”

Obsah článku

Fantasy sitcom měl premiéru na Netflixu v roce 2018 a od té doby si dokázal vybudovat základnu věrných fanoušků, kteří si závěr určitě nenechají ujít.

Seriál sleduje příběh Bean, princezny alkoholičky z fiktivního středověkého království Dreamland, jejího „osobního démona“ Luciho a jejího elfího společníka Elfa. Podle autora seriálu Matta Groeninga je seriál „o životě a smrti, o lásce a sexu a o tom, jak se smát ve světě plném utrpení a idiotů i přes to, co vám staří čarodějové a další pitomci říkají.

Mrkněte také na další nový netflixácký hit - dobrodružný pirátský seriál One Piece, který naopak sklízí jednu nadšenou reakci za druhou.

Disenchantment trailer k páté, závěrečné sérii

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.