Datum vydání Uncharted, úniky z nového Diabla IV a GTA VI!

Redlightning
23. 09. 2022 16:45
Datum vydání Uncharted, úniky z nového Diabla IV a GTA VI!

Třetí díl nového herního pořadu Glitch dorazil a spolu s ním spousta novinek z herního světa!

Tentokrát se dozvíte, kdy k nám dorazí očekávaný titul Uncharted: Legacy of Thieves, co za pecku chystají vývojáři z Dead Space nebo jak to bylo s největším únikem roku: GTA VI. Pořadem vás bude jako vždy provázet Redlightning.

Obsah článku

Ucharted: Legacy of Thieves vyjde 19. října 2022

19. října 2022 se dočkáme kolekce Uncharted: Legacy of Thieves na PC. Datum bylo zmíněno několikrát během úniků dat, ale tentokrát je to oficiálně potvrzené od Sony.

Hru si na střední detaily užijete v dnešní době s jakýmkoliv strojem, ale Ultra nastavení ve 4k? To už si vyžaduje výkon v podobě RTX 3080. Věřím, že si tuto neskutečnou výpravu za pokladem nesmírně užijete!

Únik gameplaye z Diabla IV

Diablo IV a jeho únik dat, tentokrát se jedná o 50 minut z privátního testování, které bylo streamováno na discordu kamarádům, kteří si vše samozřejmně nahráli a pak dávali různě po redditu. Akorát je ze záběrů vidět jméno uživatele… Takže hádejte, kdo si už nic nezahraje?

Blizzard se snažil stáhnout veškerá videa z internetu, ale uživatelé jsou vždy o krok rychlejší a video koluje na internetu neuvěřitelnou rychlostí. Určitě si video vyhledejte a udělejte si na hru svůj vlastní názor. Nebo pokud patříte mezi šťastlivce a budete vybráni, tak Diablo IV spouští uzavřenou betu 20. listopadu a budete se tak moci přesvědčit sami!

Hlavní postava ze hry The Devil in Me

Vývojáři hry Dead Space oznamují tvorbu Iron Mana

O tomto počinu se šuškalo už dříve, ale nyní máme potvrzený vývoj. Ten je prozatím v předprodukční fázi, takže toho opravdu moc není a my si tak budeme muset na více informací počkat.

GTA VI únik za milion dolarů

Největší únik v historii videoher. Tak se mluví o záběrech z GTA VI, které byly zveřejněny hackerem na internet. Ten podotýká, že to co je k vidění na internetu, je pouze zlomek z informací, které vlastní.

Vývojáři z Rockstar games zažívají nelehké chvíle. Roky práce a testování jsou najednou v ohrožení a nikdo neví, jaké budou další kroky. Do celé záležitosti se navíc pouští i FBI a kdo ví, jak celá situace nakonec skončí. Určitě doporučuji zjistit si více k této problematice. My můžeme jen doufat, že to nijak neohrozí vývoj hry a nedojde k odkladům, které mohou trvat i roky. Přejeme pevné nervy.

Hlavní postava ze hry The Devil in Me

Herní pořad Glitch 3. díl obsah:

  1. Microsoft zvažuje nákup nových herních studií, aby se vyrovnal Sony
  2. Ucharted: Legacy of Thieves vyjde 19. října 2022
  3. Únik gameplaye z Diabla IV
  4. Vývojáři hry Dead Space oznamují tvorbu Iron Mana
  5. GTA VI únik za milion dolarů

Pokud jste to nestihli, určitě koukněte na 2. díl Glitche, kde se dozvíte novinky z chystaného Hogwarts: Legacy nebo nového Assasina s podtitulem Mirage.

Přečtěte si také, že o Diabla IV už míří první sezóna.

Štítky: PC

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.