Do Diabla IV míří první sezóna

Martin Bizoň
10. 07. 2023 17:00
Do Diabla IV míří první sezóna

Vývojáři z Blizzardu přinesli minulý týden nové informace o připravované první sezóně ve čtvrtém Diablu. Ta ponese název Season of Malignant a do hry přinese nové vybavení, systém zhoubných srdcí, bosse i dungeony. První sezóna startuje 20. července v 19 hodin místního času.

Součástí první sezóny bude samozřejmě i příběh, který navazuje na konec základní hry. V Sanctuary se objevuje podivná nákaza spojená s krvelačnými monstry. Vašim úkolem je monstra pozabíjet a získat jejich srdce. A právě tato srdce jsou středobodem nové herní mechaniky. Hra bude nově obsahovat systém zhoubných srdcí, který na začátek čítá 32 srdcí s odlišnými atributy. Abyste srdce získali, musíte monstra zabít hned dvakrát.

Srdce jsou odstupňovaná podle síly a zároveň i barevně rozdělená, tudíž je lze vkládat pouze do slotu s odpovídající barvou. Na nová monstra narazíte během putování po světě Sanctuary a v nových dungeonech. Season of Malignant startuje 20. července v 19 hodin místního času. Pokud jste Diablem stále nepolíbeni a váháte nad pořízením hry, přečtěte si naše preview

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.