Nažhavte mozkové závity, Festival hlavolamů na Steamu přináší stovky slev!

VM
25. 04. 2023 14:14
Nažhavte mozkové závity, Festival hlavolamů na Steamu přináší stovky slev!

Další Steam festival je tady a spolu s ním stovky slev na zajímavé tituly i možnost vyzkoušet si demoverze připravovaných novinek. Tentokrát se zaměříme na logické hry a adventury, které dokáží pořádně potrápit šedou hmotu mozkovou.

O to větší uspokojení však jejich pokoření přináší. Vybrali jsme pro vás TOP 5 her, které nám přišly nejzajímavější.

Obsah článku

1) Tetris Effect Connected (sleva 50%)

Zdálo by se, že jeden ze zakladatelů a klasika všech logických her nemůže v dnešní době ničím překvapit. Jenže věřte, nevěřte, opak je pravdou. Tetris Effect Connected přináší multismyslový zážitek, který vás chytne a jen tak nepustí.

Ve verzi pro virtuální realitu vás pak doslova přenese do úžasně zpracovaných světů s chytlavými melodiemi a smyslem pro rytmus, který dokáže vymyslet snad jen Tecuja Mizuguči, japonský mistr svého žánru a tvůrce Tetris Effectu.

Výprodej Steam festival hlavolamů 2023

2) Escape Simulator (sleva 25%)

Každý asi někdy vyzkoušel únikovou hru. Autoři z Pine Studio se rozhodli tento dobrodružný zážitek zprostředkovat skrze virtuální realitu. Celkem vás čeká 15 originálních místností, které simulují průběh reálné únikovky. K výsledku je tak možné dojít i oklikou, kterou tvůrci hry původně neměli v plánu.

3) Strange Horticulture (sleva 40%)

Staňte se bylinkářkou s úžasnými čarodějnickými schopnostmi. Vydejte se do lesa na sběr roztodivných bylinek, kouzelných rostlin a hub. Pomáhat vám bude vaše průvodce každého správného čaroděje - černá číča.

Brzy poznáte spoustu zákazníků, kteří skrývají mnohdy nečekaná a znepokojivá tajemství. Pokud máte rádi bylinkářství, řešení záhad a mysteriózní příběhy, bude se vám Strange Horticulture určitě zamlouvat.

4) We Were Here Together (sleva 25%)

Další hrou v našem výběru je kooperativní multiplayer hra - We Were Here Together, která vás zavede do zasněžené krajiny, ve které se ztratí jeden ze dvou hráčů. Navzájem se pak pomocí nejrůznějších hádanek a puzzlů musí najít a v nehostinném podnebí přežít.

5) Syberia: The World Before (sleva 60%)

Nejnovější díl adventury Syberia vyšla v minulém roce a odnesla si vysoká hodnocení, podle kterých jde dokonce o nejlepší díl legendární série. Vydejte se na dojemný příběh a nenapodobitelnou atmosféru, navíc s úžasnou hratelností plnou velmi nápaditých hádanek.

Nejpopulárnější zlevněné hry na Steam festival hlavolamů 2023

  1. Tetris Effect Connected sleva 50%
  2. Escape Simulator sleva 25%
  3. Strange Horticulture sleva 40%
  4. We Were Here Together sleva 25%
  5. Syberia: The World Before sleva 60%

Kompletní seznam slev najdete na stránkách Steamu. Ve výprodeji můžete nakupovat hry do 1. května 2023.

Pokud vás baví logické hry na Steamu, podívejte se také na Steam festival taktizování.

Štítky: Steam

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.