Glitch #21 - Black Panther od EA, Disney závody a remake Assassins's Creed IV: Black Flag

Martin Bizoň
14. 07. 2023 15:45
Glitch #21 - Black Panther od EA, Disney závody a remake Assassins's Creed IV: Black Flag

Herní pořad Glitch se po dvou týdnech vrací s náloží novinek z herního světa. Pořadem vás provede Martin a řeč dnes bude o remaku Assassin's Creed IV: Black Flag, závodech od Disney i o novém Black Pantherovi od EA. Pořad Glitch právě začíná, tak se pohodlně usaďte, ať vám v herním světě nic neunikne.

Obsah článku

Ubisoft údajně pracuje na remaku Assassin's Creed IV: Black Flag

Podle anonymních zdrojů magazínu Kotaku pracuje studio Ubisoft na remaku úspěšného pirátského dobrodružství Assassin's Creed IV: Black Flag. Titul je údajně v nejranější fázi vývoje a dokončen bude nejdříve za několik let. Zatím není známo, zda bude remake věrný originálu, nebo se vydá cestou nových Assassin's Creed titulů.

Xbox Game Pass obohatí GTA V

Microsoft již tradičně zveřejnil seznam herních titulů, které se v červenci podívají do předplatného Xbox Game Pass. Největším překvapením je přidání pátého dílu série GTA, který si však užijí pouze majitelé konzolí. Kompletní seznam přidaných titulu najdete v článku na blogu

Závody Disney Speedstorm vyjdou koncem září

Vývojáři ze studia Gameloft oznámili datum, kdy jejich závodní titul Disney Speedstorm opustí předběžný přístup. Plné verze hry se dočkáme 28. září na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series a Nintendu Switch. Gameloft o vydání hry informoval na sociálních sítích a zároveň hráčům připomněl, že po opuštění předběžného přístupu titul přechází na free-to-play model. Více informací se dozvíte v článku na blogu.

Mortal Kombat 1 prezentuje další hratelné postavy

Chystaný reboot série Mortal Kombat se připomíná novým trailerem. Ten opět nešetří brutalitou, gameplay záběry a tentokrát ani cutscénami, které přibližují události hry. Ukázka prezentuje další dvojici hratelných postav, kterými jsou Smoke a Rain. Společně s nimi byla potvrzena i čtveřice takzvaných Kameo Fighters, které si budeme moci krátce pozvat do boje. Mezi Kameo Fighters zatím patří Cyrax, Sektor, Frost a Scorpion. Mortal Kombat 1 vychází 19. září na PC, PlayStation 5, Xbox Series a Nintendo Switch.

Do Diabla IV míří první sezóna

Vývojáři z Blizzardu přinesli minulý týden nové informace o připravované první sezóně ve čtvrtém Diablu. Ta ponese název Season of Malignant a do hry přinese nové vybavení, systém zhoubných srdcí, bosse i dungeony. První sezóna startuje 20. července v 19 hodin místního času. Více o systému zhoubných srdcí najdete v článku na blogu.

Herní Black Panther oficiálně oznámen

Společnost EA oficiálně oznámila vývoj nového superhrdinského titulu, ve kterém navštívíme Wakandu jako proslulý Black Panther. Titulu se ujalo nově vzniklé studio Cliffhanger Games a z dostupných informací zatím víme, že by se mělo jednat o singleplayerový zážitek z pohledu třetí osoby v otevřeném světě. Vývojáři zároveň slibují autentický zážitek, epický svět i možnost ovlivnit směr příběhu.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.