Hogwarts Legacy opět odložen? Známe datum vydání na Switch!

Redlightning
16. 12. 2022 15:49
Hogwarts Legacy opět odložen? Známe datum vydání na Switch!

Nový díl herního pořadu Glitch shrnuje nejnovější události z herního světa. Tentokrát se podíváme, jak je to ve skutečnosti s dlouho odkládaným Hogwarts Legacy, jaké módy lze nově najít v Dying Light 2 a určitě nezapomeme udělat velkou herní bilanci za rok 2022.

Novinek je na konci roku opravdu požehnaně, tak si nejnovější Glitch určitě nenechte ujít!

Obsah článku
  1. Hogwarts Legacy na starší konzole opět odloženo
  2. Vítěz výzvy od Mr. Beasta vyhraje milion dolarů
  3. Steam Deck v aplikaci od Tesly
  4. Udělejte si roční herní bilanci na PlayStation
  5. Dying Light 2 nově podporuje přidávání vlastních herních módů
  6. Dárek na poslední chvíli vyřešíte s Herními kupon

1) Hogwarts Legacy na starší konzole opět odloženo

Hogwarts Legacy se řadí mezi nejočekávanější tituly roku 2023. Proto je nám nepříjemné kazit radost majitelům starších konzolí. PS4 a Xbox One verze vyjdou až 4. dubna 2023. a majitelé Nintendo Switch si počkají až do 25. července 2023.

Majitelé PS5, PC a Xbox Series X/S naštěstí nemusí věsit hlavu.. To znamená že je hra ve finální fázi, kdy probíhají poslední úpravy před vydáním, které je stanovené na 10. února 2023.

Hogwarts Legacy na Nintendo Switch

2) Vítěz výzvy od Mr. Beasta vyhraje milion dolarů

Mr. Beast, tvůrce zábavných videí nabízí neuvěřitelnou výzvu ve Fortnite, která začne v sobotu 17. prosince. Hráči budou získávat score za plnění výzev, sbírání mincí a vyhýbání se problémům. Ten, kdo dosáhne nejvyššího hodnocení, vyhrává 1 milion dolarů! A prvních 100 tisíc získá exkluzivní Mr. Beast deštník.

Podmínkou účasti je mít ověřený účet na EpicGames a úroveň účtu alespoň 15 nebo vyšší. Výzva proběhne 17. prosince od 21:00 do půlnoci.

3) Steam Deck v aplikaci od Tesly

Steam Deck není jediná konzole, na které můžete mít svou herní knihovnu neustále po ruce. Nově se připojuje Tesla, která nabídne aplikaci ve svém systému. Když bude potřeba dobít autobaterii, tak se z čekání rázem stane skvělá příležitost na vyzkoušení titulů, které byste na počítači nezapli!

Pro hraní her je však zapotřebí služba od Tesly, která vyjde na 10 dolarů měsíčně. Jen bychom se báli zapnout například takové Souls hry. V takto drahém autě asi nechcete nic rozbít…

Steam Deck v aplikaci od Tesly

4) Udělejte si roční herní bilanci na PlayStation

S koncem prosince jsou všude možně k nahlédnutí statistiky za uplynulý rok a výjimkou není ani Playstation. Můžete tak zjistit, u které hry jste strávili nejvíce času, kolik jste odehráli her a nebo jak jste na tom s achievementy. S výsledky se nám určitě pochlubte v komentářích!

5) Dying Light 2 nově podporuje přidávání vlastních herních módů

Do Dying Light 2 je nově přidána oficiální podpora módů. Díky nim hráči dostanou možnost vytvářet vlastní světy a příběhy. Vše je zaštítěno společností, která pomáhá dostat módy napříč platformami. Neznamená to, že by do hry nebylo nic vytvořeno, ale touto cestou tvůrci dostávají možnosti, které dodnes neměli přístupné a hráči nemusí řešit složité instalování.

Situace se prozatím týká pouze PC, později jsou ale v plánu i konzole.

6) Dárek na poslední chvíli vyřešíte s Herními kupony

Hledáte dárek na poslední chvíli? S námi žádný problém! V takovém případě se vyplatí akce na Xbox GamePass Ultimate! Cloudové hraní, exkluzivní slevy, přístup k nově vydaným titulům a katalog her, kde si vybere každý a nebudou vám na to stačit ani ty čtyři měsíce, které u nás zakoupíte za cenu tří! Akce běží do konce roku.

A pokud vaše peníze už padly na dárky, zkuste naší Facebook soutěž, kam se může zapojit opravdu každý!

Luxusní dárkový poukaz herní kupony

Koukněte se na leaky z Hogwarts Legacy.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.