Červnové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

Vojtěch Mišura
07. 06. 2024 15:31
Červnové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

V červnu se na Netflixu můžeme těšit na závěrečnou řadu dystopické pohádky Sweet Tooth: Chlapec s parožím, pokračování oblíbeného dokumentárního cyklu z prostředí nejslavnějšího cyklistického závodu Tour De France: Bez příkras nebo dechberoucí dokument o jednom z největších archeologických nálezů 20. století.

Obsah článku

Pokud vás zajímají novinky, na které se těšit v červenci, podívejte se na článek Novinky na Netflixu: Na co se dívat v červenci?

1) Sweet Tooth: Chlapec s parožím 3. řada (6. června)

Dystopická pohádka o malém hybridním klukovi s parožím, který se snaží přežít ve světě, který málem zničil smrtící virus. Třetí závěrečná řada se bude odehrávat v mrazivém prostředí Aljašky. Třetí série tak bude prostředím i příběhem nejtemnější částí seriálu.

2) Tour De France: Bez příkras (11. června)

Pohled do zákulisí nejslavnějšího cyklistického závodu světa přináší detailní rozbor uplynulé sezóny a náhledy do vybraných týmů a nebojí se zabrousit i do nepopulárních témat jako je doping nebo různé nekalé machinace. Především jde ale o shrnutí těch nejsilnějších příběhů okomentovaných samotnými jezdci a manažery týmů i citlivý popis dřiny, která ne vždy vede k vytouženému výsledku.

3)Tajemství terakotových válečníků (12. června)

Armáda 8 000 terakotových vojáků určených k ochraně čínského císaře v roce 1974 je dodnes jedním z největších archeologických objevů všech dob. Dokumentární film z dílny Netflixu odtajní veškeré detaily objevu a do detailu prozkoumá každičký kout světoznámé nekropole.

4)Tvrdá odplata (21. června)

Hollywoodská hvězda Jessica Alba se vrací v akčním filmu Tvrdá odplata jako členka speciální jednotky a snaží se vypátrat, kdo zavraždil jejího otce. Na Netflixu bude snímek k vidění už 21. června 2024.

Netflix novinky červen 2024

  1. Sweet Tooth 3. sezóna (6. června)
  2. Tour De France: Bez příkras 2. řada (11. června)
  3. Tajemství terakotových válečníků (12. června)
  4. Tvrdá odplata (21. června)

Netflix předplatné na Herních kuponech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte Netflix, kupon na Netflix seženete ve variantách 400 Kč a 1000 Kč. Všechny důležité informace o předplatném a aktuálních cenách se dozvíte v článku Netflix předplatné.

Koukněte také na shrnutí o nejnovějším seriálovém hitu na Netflixu - Mrtví mladí detektivové.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.