Únorové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

Vojtěch Mišura
05. 02. 2024 18:30
Únorové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

Únor na Netlixu rozhodně nebude "suchý", naopak - přinese premiéry spousty očekávaných filmů a seriálů. Těšit se můžeme na poetický animák Orion a tma, hranou adaptaci Avatara: Legendy o Aangovi a celou řadu romantických komedií a dramat, které nás naladí na svatého Valentýna.

Obsah článku

Pokud vás zajímají aktuální novinky na Netflixu, podívejte se, jaké filmy a seriály vychází v březnu 2024.

1) Orion a tma (2. února)

Hlavní hrdina nového animáku - malý chlapec jménem Orion má strach z nejrůznějších věcí - úplně nejvíc se ale bojí tmy. A právě Tma ho přijde navštívit, aby ho vzala na dobrodružnou výpravu po nočním světě. Nový animák od Netflixu se může pochlubit scénářem od oscarového Charlieho Kaufmana (Věčný svit neposkvrněné mysli).

2) Jeden den (8. února)

Blížící se Valentýn slibuje nášup romantických filmů a seriálů. Prvním z nich bude romantické drama Jeden den, které po dobu 20 let sleduje osudy Emmy a Dextera - od první lásky, rozchodů po dojemná opětovná shledání. Scénář je inspirovaný stejnojmenným bestsellerem Davida Nichollse.

3) Láska je slepá 6. řada (14. února)

Na Svatého Valentýna odstartuje už 6. řada kontroverzní seznamovací reality show Láska je slepá. Pořad svádí dohromady nezadané muže a ženy, kteří se během natáčení nesmí vidět, dokud se nezasnoubí, přičemž vše spěje k velkolepé svatbě, kde se účastníci rozhodou, zda řeknou své "ano" nebo také "ne".

4) Hráčky (14. února)

Hlavní hrdinka je zvyklá se vztahy příliš nezdržovat. Raději využije jednu ze svých osvědčených balících technik, a pak svou "oběť" jednoduše odkopne. Tentokrát jí ale její přístup nevyjde... dokáže se konečně doopravdy zamilovat?

5) Avatar: Legenda o Aangovi (22. února)

Ohromně populární anime Avatar: Legenda o Aangovi se dočká hrané adaptace! A i když si po oznámení seriálu spousta fanoušků klepala na čelo s tím, že převést kreslené anime do hrané podoby je nesmysl, Netflix už s One Piece dokázal, že dokáže vytvořit skvěle fungující hrané dílo. Trailery vypadají více než slibně, je tedy dost možné, že se dočkáme dalšího hitu.

6) F1: Touha po vítězství 6. řada (23. února)

Šestá řada dukumentární série F1: Touha po vítězství nás opět vrhne do nelítostných závodů, rivalských bojů mezi stájí Ferrari a Redbull a také do zákulusních kuloárů, kde jezdci udržují přátelství i rivalitu. Nová řada startuje 23. února.

7) Kód 8: část 2 (28. února)

Pokračování sci-fi snímku, kde robotická policie chytá geneticky upravené lidi s nadpřirozenými schopnostmi. Hlavní hrdina Connor začíná ve dvojce od úplného začátku. Tentokrát ho čeká záchrana čtrnáctileté Pav, kterou se snaží uchránit před zkorumpovanými bývalými kolegy. 

Netflix novinky Únor 2024

  1. Orion a tma
  2. Jeden den
  3. Láska je slepá
  4. Hráčky
  5. Avatar: Legenda o Aangovi
  6. F1: Touha po vítězství 6. řad
  7. Kód 8: část 2

Koukněte také na 10 nejsledovanějších seriálů v historii Netflixu.

Únorové novinky na Netflixu 2024

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.