Nová služba prima+ nabízí nové exkluzivity i ověřené stálice

Daniel Rys
16. 02. 2023 11:23
Nová služba prima+ nabízí nové exkluzivity i ověřené stálice

8. března přišla na svět nová streamovací služba s názvem prima+. Tato ryze česká platforma nabídne mnoho nového, zajímavého obsahu a bude se tak snažit zopakovat úspěch již zavedených služeb jako je Netflix nebo Voyo.

Co na vás čeká za pořady a kolik vás služba bude stát se dozvíte v tomto článku.

Obsah článku

Prima Plus nová služba, nové pořady

Právě po vzoru svých konkurentů přichází prima+ s vlastním, originálním obsahem. Pod značkou prima+ ORIGINALS jsou od spuštění dostupné 4 nové seriály - komediální gangsterka Bodyguardi, politické drama Sedm schodů k moci a kriminálky Půlnoční zpověď a Zákony vlka. V příštích měsících by pak mělo vyjít 13 dalších, nejblíže vydání jsou potom komediální Agrometal z prostředí venkova a Pod hladinou, což je potápěčská kriminálka.

Zkrátka nepřijdou ani filmoví fandové. Prima+ nabízí tisíce tuzemských i zahraničních snímků všech žánrů. Rozsahem tedy nové primácké VODčko šlape na paty právě třeba službě Voyo, které bude zároveň i jeho největším konkurentem.

Seriál Bodyguardi, který je ke zhlédnutí na prima+

Na Prima Plus si vybere každý

Už od spuštění služby jsou v prima+ dostupné 3 různé tarify: FREE, LIGHT a PREMIUM. Každý z tarifů je vhodný pro jiný typ zákazníka.

Tarif FREE, jak už název napovídá, bude zcela zdarma. Cenu ale zaplatíte koukáním na reklamy, kterých pravděpodobně nebude málo - stejně jako tomu bylo u služby iPrima, kterou prima+ nahrazuje. Také přístup k filmům a seriálům bude v tomto tarifu omezený - dostupných filmů je jen něco okolo 150, uzamčené jsou navíc i novinky z dílny prima+ ORIGINALS.

Další dva tarify jsou placené. Verze LIGHT nabízí za 99 Kč na měsíc a s polovičním objemem reklam plný přístup k pořadům a navrch přihazuje předpremiéry pro vybrané pořady. „V plné palbě“ je potom tarif PREMIUM, který za 149 Kč na měsíc odstraní reklamy úplně, vytáhne kvalitu přehrávání až na FullHD a samozřejmě obsahuje i všechny předešlé výhody.

Více o rozdílech v tarifech se dočtete v článku o prima+ předplatném, kde jsme se tomuto tématu věnovali.

Kde se dá pořídit prima+ předplatné?

Přímo na stránkách prima+ si lze zakoupit předplatné pomocí platební karty nebo PayPalu. Pokud vám však ani jeden z těchto způsobů platby nevyhovuje, nemusíte se bát - i na takové zákazníky tvůrci mysleli! Služba se dá předplatit pomocí Prima Plus kuponu, který seženete třeba v našem obchodě. Zaplatit můžete bankovním převodem, mobilem i hotově na terminálu Sazka. Kupon v neposlední řadě poslouží jako parádní dárek pro každého zarytého televizního povaleče.

Jestli vás to nezaujalo a radši zůstanete u gamesek, můžete si přečíst článek o Hogwarts Legacy - nejočekávanější hře letoška!

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.