PS Plus hry srpen 2022 - Tony Hawk, Yakuza a hororová plošinovka

VM
01. 08. 2022 14:38
PS Plus hry srpen 2022 - Tony Hawk, Yakuza a hororová plošinovka

Okurková sezóna vrcholí. Prázdninové radovánky jsou v plném proudu, politici mají (naštěstí) volno a ani ve videoherních vodách není zrovna živo. O to příjemnější je srpnová nadílka her zdarma pro předplatile PS Plus Essential, Extra a Premium, která nabídne tři opravdu povedené gamesky!

Po slabším červenci tak přichází ta pravá letní zábava!

Obsah článku

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (PS4, PS5)

Nestárnoucí klasika se v roce 2021 dočkala remake, které se díky preciznímu provedení podařilo vzkřísit herní legendu v nabitou gamesku, která kromě pamětníků potěší i úplné nováčky. A jako bonus dostanete vybroušený lokální i online multiplayer, díky kterému si hru užijete ještě mnohonásobně víc.

Pro kreativce je tu pak speciální "Creative achievement" mód, ve kterém si můžete postavit skatepark podle vlastní fantazie! Tak na co ještě čekáte? Naskočte na prkno a zajezděte si v nejlepším skateboardovém simulátoru posledních 10 let!

Tony Hawk Pro skater 1 a 2 v nabídce ps plus srpen 2022

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: Singleplayer

Yakuza: Like a Dragon (PS4, PS5)

Open-world městské RPG moderního střihu s tradičními tahovými souboji jako vystřiženými ze starých Final Fantasy? V případě Yakuzy tento riskantní tah vyšel na jedničku. Přestože u nás série Yakuza není tak známá jako v Japonskku, osmý díl série je ideální vstupní branou pro každého nováčka. Ve výborném příběhu si zahrajete za člena mafiánské rodiny Ičibana Kasuga, který se po 18 letech strávených ve vězení vrací do města, jež se od té doby změnilo k nepoznání. Ičibana si tak bude muset vybojovat nové místo na slunci.

Herní doba tohoto rozsáhlého RPG se pohybuje okolo 44 hodin, s vedlejšími misemi se ale toto číslo ještě násobí, a tak si na Yakuzu vyhraďte hodně času!

Yakuza Like a Dragon v nabídce ps plus srpen 2022

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: Singleplayer

Little Nightmares (PS4) PS Plus srpen 2022

V roli holčičky Six navštívíte pokřivený svět Maw, ve kterém se to hemží děsivými obyvateli, které byste rozhodně nechtěli za sousedy. Kromě atmosférického herního prostředí nabízí hra také spoustu zábavných puzzlí, rafinovaných schovávaček i akční scény, při kterých se vám pořádně zvedne srdeční sekvence. Herní doba kolem 8 hodin zaručuje intenzivní zážitek, který si během letních večerů vychytuná každý, kdo má pro strach uděláno!

Little Nightmares způsobilo v roce 2017 v hororovém žánru malou revoluci. Skvělé recenze od hráčů i odborné veřejnosti inspirovaly desítky herních vývojářů k vytvoření lépe i hůře povedených variací na obdobné téma. Little Nightmares jsou dodnes skvělým příkladem, jak vytvořit kvalitní a zábavnou nezávislou hru.

Little nightmares v nabídce ps plus srpen 2022

Hodnocení IGN: 8,8/10
Počet hráčů: Singleplayer

Pokud ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné, aby vám PlayStation Plus srpen hry zdarma už neunikly. PS Plus srpen 2022 hry zdarma budou dostupné od úterý 2. srpna 2022 (cca od 16:00) do 5. září 2022.

PS Plus srpen 2022

  • Little Nightmares
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Tyto hry najdete na PS Plus v září..

Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.