Nová série oblíbené reality show nebo boj o přežití v Andách. Netflix novinky v lednu 2024

Vojtěch Mišura
15. 01. 2024 14:15
Nová série oblíbené reality show nebo boj o přežití v Andách. Netflix novinky v lednu 2024

Nový rok na Netflixu začíná několika očekávanými premiérami. Těšit se můžeme na kriminální dramata, dechberoucí bitvu o přežití v divoké přírodě, nové reality show nebo završení animovaného Sonica Prime.
Podívejte se na přehled novinek, které budou na Netflixu dostupné během ledna 2024.

Obsah článku

Podívejte se také na únorové novinky na Netlixu.

1) Podruhé mě neoklameš (1. ledna)

Podruhé mě neoklameš je klasická detektivka podle románů spisovatele Harlana Cobena. Stejně jako knihy nabízí seriál mnoho nečekaných zvratů i překvapivé rozuzlení. Hlavní roli si zahrála sympatická Michelle Keegan. Seriál se na rozdíl od knihy odehrává ve Velké Británii, konkrétně v Manchesteru a dalších místech na severozápadě země.

2) Sněžné bratrstvo (4. ledna)

Napínavý příběh podle skutečné události, kdy se v roce 1972 zřítilo letadlo s rugbyovým týmem, který havaroval uprostřed ledových And. Ze čtyřiceti pěti pasažérů přežilo havárii dvacet devět. Ti pak museli čelit extrémně nepříznivým podmínkám a dělat ta nejdrsnější možná rozhodnutí, aby si udrželi šanci na přežití. Emocemi nabitý survival je povinností pro každého fanouška žánru a potěší i příznivce první zfilmované verze z roku 1993.

3) Break Point: 2. řada (10. ledna)

Tenisový dokumentární seriál rekapitulující minulou sezónu přibližuje každodenní život tenisových hvězd i jejich velkolepé bitvy na kurtech. Pro tenisové fanoušky jde o skvělou příležitost, jak poznat své oblíbené hráče trochu více do hloubky a nahlédnout do zákulisí největších tenisových turnajů planety. Pro české příznivce je navíc dobrou zprávou, že se po úspěšném loňském roce dočkají i českého zastoupení.

4) Sonic Prime: 3. řada (11. ledna)

Závěrečná sezóna rodinného seriálu Sonic Prime je bohužel podle prvních ohlasů spíše zklamáním. Hlavním mínusem je až příliš únavných soubojů, které tak po čase omrzí a ani závěr nepůsobí zrovna uspkojivě. Plusy zůstávají stejné jako minule - propracovaná animace a překvapivě hluboké momenty popisující Sonicovu cestu k dospělosti.

5) Queer Eye Tým: 8. řada (24. ledna)

Reality show, ve které se "Úžasná pětka" vydává do amerických měst obrátit život na ruby lidem, kteří to neměli právě snadné. Pětice gayů pomáhá lidem v nejrůznějších oblastech, od zlepšení šatníku, zvýšení sebevědomí, dobrou životosprávu po psychologické problémy. Seriál si získal nesmírnou popularitu a ani osmá řada podle všeho nebude výjimkou.

6) Griselda (25. ledna)

Griselda je nadcházející kriminální drama od tvůrců hitu Narcos. Hlavní hrdinka uteče se třemi malými syny a kilem kokainu do Miami, kde se z ní stane drsná šéfka místního drogového impéria.

Netflix novinky Leden 2024

  1. Podruhé mě neoklameš
  2. Sněžné bratrstvo
  3. Break Point: 2. řada
  4. Sonic Prime: 3. (závěrečná) sada
  5. Queer Eye Tým: 8. řada
  6. Griselda

Koukněte také na 10 nejsledovanějších seriálů v historii Netflixu.

Lednové novinky na Netflixu 2024

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.