Sleva 30% na členství PS Plus a až 75% na velké tituly. Days of Play je tady!

Vojtěch Mišura
04. 06. 2024 12:36
Sleva 30% na členství PS Plus a až 75% na velké tituly. Days of Play je tady!

Populární PlayStation akce Days of Play se vrací a společně s ní přichází i hromada slev. Například základní předplatné PS Plus je nyní o 20% levnější, PS Plus Premium dokonce o 30%.
Slev se dočkaly i herní tituly a my jsme si pro vás připravili krátký seznam těch, které byste v rámci Days of Play určitě neměli minout.

Obsah článku

Days of Play: PlayStation Plus předplatné s 20% - 30% slevou

Uvažujete nad koupí předplatného PlayStation Plus? Teď je ta správná doba. Základní předplatné PlayStation Plus Essential je nyní zlevněno o 20%, zlatá střední cesta PlayStation Plus Extra o 25% a nejdražší PS Plus Premium o 30%.

Stávající předplatitelé mohou navíc získat slevu při přechodu na vyšší tarif předplatného.

Marvel's Spider-Man 2 (sleva 25%, 1424 Kč)

Už první Spiderman od Marvelu byl naprostá pecka, která konečně naplno využila všech možností našeho oblíbeného pavoučího superhrdiny od vedle. Dvojka na svého předchůdce důstojně navazuje a kromě skvělého příběhu přidává také druhou hratelnou postavu Milese Moralese a ještě vylepšuje krásnou grafiku, takže si užijete virtuální New York v asi nejlepším technickém zpracování vůbec.

Final Fantasy VII Rebirth (sleva 25%, 1424 Kč)

Pro Evropana mohou být JRPG někdy lehce bizarním herním zážitkem. Jestli ale existuje hra, která by se měla stát průvodcem do tohoto trochu exotického, zato extrémně výpravného žánru s nezapomenutelnými příběhy, není lepší volba než Final Fantasy VII Remake Intergrade pro PS5.

STAR WARS Jedi: Survivor™ (-55%, 945 Kč)

Druhý díl úspěšného titulu nabízí vylepšené souboje, rozsáhlejší svět a epický příběh se spoustou živých postav, které si zamilujete. Stejně jako v prním díle si zahrajete za sympatického mladého Jedie Cala Kestise, tentokrát ale o 5 let zkušenějšího a v celém vesmíru už dobře známého muže stojícího včele skupiny rebelů. Pokud vás bavil první díl, dvojka bude určitě taky - všechny fungující mechaniky jsou zde ještě vylepšeny a vypilovány k dokonalosti.

Hogwarts Legacy (sleva 50%, 890 Kč)

Hogwarts Legacy je nyní ve slevě 50%. Hra si i s odstupem drží své kouzlo. Soubojový systém v Hogwarts Legacy byl před vydáním možná největší potenciální slabinou hry. Všechna nedůvěra ale byla brzy smetena ze stolu. Kouzelnické souboje jsou zábavné, akční a epické. Naučit se jde více než 20 kouzel, které známe z knih a filmů, a to včetně kleteb, které se nepromíjejí - Cruciatus, Imperius a smrtící Avada Kedavra.

Další tituly, které stojí za vaši pozornost:

  • Rise of the Ronin (-25%)
  • God of War Ragnarok (-43%)
  • Top Spin 2K25 (-20%)
  • Cyberpunk 2077 (-40%)
  • GTA V (-58%)
  • The Last of Us Part 2 (-20%
  • Red Dead Redemption 2 (-67%)
  • Assasins Creed Mirage Deluxe Edition (-50%)
  • Lies of Pi (-30%)
  • Skull and Bones (-50%)
  • Alone in the Dark (-25%)
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (-75%)

Dobijte si PlayStation peněženku přes Herní kupony

K nákupu her stačí dobít PlayStation peněženku v hodnotách 200 Kč, 500 Kč, 1000 Kč nebo 2000 Kč.

Z PlayStation peněženky si můžete předplatit také předplatné PlayStation, díky kterému získate každý měsíc 3-4 hry zdarma. Podívejte se na aktuální červnovou nabídku!

Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.