Steam NEXT Fest - 4 nejlepší demoverze k vyzkoušení

Martin Bizoň
11. 10. 2023 16:00
Steam NEXT Fest - 4 nejlepší demoverze k vyzkoušení

Ve službě Steam probíhá několikrát ročně takzvaný Steam NEXT Fest - tematický festival, prostřednictvím kterého si hráči mohou vyzkoušet hry, jež spatří světlo světa v několika následujících týdnech či měsících. NEXT Fest poběží až do 16. října a my pro vás máme pár typů na hry, které byste měli vyzkoušet!

Obsah článku

Ghostrunner 2

A začneme pěkně zostra, Ghostrunner 2 je hardocre slasher z pohledu první osoby, jehož příběh se odehrává přibližně rok po událostech prvního dílu. Boj o nadvládu věže Dharma Tower opět začíná a na scénu se tak vrací postavy, které můžete znát z přechozího dílu. Čekají nás záludné souboje, dialogový systém, jízda na motorce i otevřenější svět.

Robocop: Rogue City

Robocop: Rogue City mapuje příběh policisty Alexe Murphyho, který byl při výkonu své práce smrtelně zraněn a jeho vědomí bylo následně přesunuto do kybernetického strážce pořádku známého jako Robocop. Hra by se měla odehrávat ve stejném vesmíru jako filmová trilogie a zaměřovat se bude na udržování pořádku v centru města Detroit.

Last Train Home

V originální hře od brněnského studia Ashborne Games s názvem Last Train Home budete spravovat legionářský vlak, který se snaží dostat ze zákeřné Sibiře zpět domů. Budete shromažďovat suroviny k přežití i strategicky bojovat proti nepřátelským jednotkám. Vše zůstává jen na vašem úsudku.

The Talos Principle II

V The Talos Principle budeme z pohledu první osoby řešit různé logické hádanky napříč několika tajemnými místnostmi. Novinkou je ovládání gravitace a přemisťování mysli. Pro ty z vás, kdo chtějí dát zabrat svým hlavičkám tvůrci připravili i takzvané meta a gold puzzles - extra těžké úrovně, jejichž dokončení ale není potřeba na průchod celým příběhem.

Štítky: Steam PC

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.