Trailer na Titan Quest 2 představil bájné příšery i nové hrdiny

Vojtěch Mišura
15. 08. 2023 18:00
Trailer na Titan Quest 2 představil bájné příšery i nové hrdiny

Titan Quest z roku 2006 se za 17 let historie dočkal kultovního statusu. Fanoušky si získal skvělou hratelností, precizně vytvořeným světem a neotřelým příběhem zasazeným do řecké, severské a egyptské mytologie. Nyní přichází plnohodnotné pokračování s grafikou běžící na Unreal Engine 5. A podle traileru vypadá více než slibně!

Obsah článku

Titan Quest II Příběh

Velkolepý příběh se bude točit kolem bohyně pomsty - strašlivé Nemesis, která za běžných okolností vyvažuje rovnováhu dobra a zla. Tentokrát se ale utrhla ze řetězu a po celém světě rozsévá strach a chaos. Její vyslanci násilně prostříhávají vlákna osudu nevinných lidí a dokonce si troufnou i na samotné bohy.

V roli antického hrdiny se stejně jako minule budete probíjet hordami mýtických monster. Nepůjde vám přitom o nic menšího než o přepsání svého osudu a znovunastolení rovnováhy hroutícího se světa.

Gameplay ze hry Titan Quest 2

Titan Quest II Platformy

Hra byla oznámena na nejnovější konzole: PlayStation 5 a Xbox Series X a S. PC hráči si už teď hru mohou předobjednat na Steamu.

Naopak majitelé Nintenda Switch už se vydání kvůli grafické náročnosti nedočkají. Doufat mohou pouze v případě, že mezitím vyjde nová konzole Nintendo Switch 2, jejíž oznámení netrpělivě očekáváme na nadcházejícím Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Titan Quest II Datum vydání

Datum vydání je plánováno na zatím nespecifikované datum někdy v průběhu roku 2024.

Titan Quest II Trailer

Z traileru jsme se dozvěděli několik informací o příběhu, později tvůrci zveřejnili také několik fotografií z gameplaye. Krátce po zveřejnění se spustila vlna nadšených reakcí od skalních příznivců a fanoušků diablovských RPG. Ostatně, přesvědčte se sami.

Štítky: PC

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.