Ubisoft Plus je nyní na měsíc zdarma. Nabídne stovky exkluzivních her!

VM
14. 09. 2022 12:01
Ubisoft Plus je nyní na měsíc zdarma. Nabídne stovky exkluzivních her!

Zahrajte si stovky titulů přístupných na Ubisoft+ zdarma. V rámci akce Ubisoft Forward získají všichni noví předplatitelé volný přístup k účtu na 29 dnů. Akce platí do 10. října 2022.

V nabídce jsou hry od Ubisoftu jako Assassin's Creed Odyssey, Splinter Cell: Blacklist nebo Far Cry 6.

Obsah článku

Ubisoft na začátek podzimu připravil dáreček pro všechny PC hráče! Jestliže zatím nemáte účet na Ubisoft Plus a založíte si jej do 10. října 2022, můžete využívat všechny výhody předplatného Ubisoft+ 29 dnů úplně zdarma. Jestliže si tedy už delší doby brousíte zuby na některý z titulů Ubisoftu, máte teď jedinečnou příležitost.

Co je Ubisoft Plus?

Ubisoft+ je předplatitelská služba francouzského vývojáře a distributora her Ubisoft, který funguje obdobně jako PlayStation Plus nebo Xbox Game Pass. K dispozici dostanete spoustu her, informací o chystaných novinkách a také bonusový obsah, na který byste jinde nenarazili.

Akce Ubisoft+ zdarma 1 měsíc

Akce se týká předplatného na PC. Ubisoft+ účet zdarma dostane kdokoliv, kdo se zaregistruje do 10. října 2022 do 20:00. Předplatné zdarma pak bude trvat 29 dnů od založení účtu. Poté se obnoví už v klasické podobě, tedy za 15 EUR měsíčně.

Pozor si tak musíte dát pouze na automatické prodloužení předplatného - jestliže po uplynutí měsíční lhůty účet dále použivat nechcete, je potřeba zrušit automatické obnovení v nastavení účtu.

Předplatné Ubisoft+ zdarma na měsíc - obrázek ze hry Far Cry 6

Ubisoft Plus cena

Standardní cena předplatného Ubisoft+ je 15 EUR měsíčně. K dispozici je také rozšířená Premium verze, která zahrnuje také cloudové hraní přes Stadia - v takovém případě je cena 17 EUR měsíčně.

Veškeré informace o členství se dozvíte v článku Ubisoft Plus předplatné a cena 2022.

Jaké hry Ubisoft Plus nabízí?

  • Assassin's Creed Valhalla
  • Rainbow Six Extraction
  • Far Cry 6
  • Assassin's Creed Odyssey
  • Anno 1800
  • For Honor
  • Watch Dogs Legion
  • Scott Pilgrim

Mezi hry od Ubisoft patří mimo jiné série Assassin's Creed, jejíž některé díly se zařadili do naší Síńě slávy: Nejlepší hry na PS4 v historii.

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Martin

Super, vyzkouším

19. září 2022 13:40
* Povinné položky