PS předvánoční akce - ukončena 20.12.2021

Vojtěch Mišura
14. 12. 2021 15:28
PS předvánoční akce - ukončena 20.12.2021

Sony si k Vánocům přichystalo akční nabídku v podobě 50% slevy na roční PlayStation Plus předplatné. Oproti nedávnému Black friday je sleva dvojnásobná.

Jestli jste tedy doposud odolávali a členství ještě nemáte aktivní, nastala ideální příležitost to změnit. Levněji už totiž roční členství jen tak neseženete.

Jedinou podmínkou a zároveň nevýhodou pro všechny aktivní pluskaře je nutnost nemít aktivované předplatné, což je bohužel pro většinu hardcore PS hráčů velkým háčkem. O akci ale můžete informovat někoho, kdo ještě členství nemá.

Pokud mezi takové patříte, nic vám nebude bránit do 20.12.2021 uplatnit slevu na nákup členství a užívání všech výhod, které členství přináší. Od hraní online, 2-4 her každý měsíc zdarma po dvacítku exkluzivních her pro majitele PS5.

Zakoupený kupon s kódem vám přijde ihned e-mailem. Nemusíte se tak bát, že by dárek do Vánoc nedorazil. Zvolit můžete i dárkový vzhled, který si poté snadno vytisknete doma na vaší tiskárně. Druhou možností je nechat si zaslat už vytištěný dárkový kupon poštou. V takovém případě ale doporučujeme neotálet a objednávku provést ideálně do pátku 17. prosince. Česká pošta sice garantuje včasné doručení u všech objednávek do 20. prosince, to už je ale opravdu šibeniční termín, který by se nemusel vyplatit...

Logo PlayStation Plus

Přečtěte si, jakými kauzami je známý Roblox.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

houdek442

To byla vskutku krásná akce!

30. dubna 2022 08:50
* Povinné položky

Marek

Aj, uz jsem si ho koupil behem akce Black Friday. Ale nevadi, to byla taky luxusni akcicka. 😄

17. prosince 2021 16:21
* Povinné položky